Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη
Αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη

Αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολιογρφικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεδρίασή της σήμερα αποφάσισε την των συμβολαιογράφων από τη δι πλειστηριασμών αύριο ημέρα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016.

Οι απαιτούν από την ελληνική πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαιϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης ς και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας. Είναι δεδομένο ότι η συμμετοχή του συμβολαιογράφου στη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι η μόνη που εγγυάται τη νομιμότητα της εκτελεστικής διαδικασίας και την των δικαιωμάτων των πολιτών.
Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος καλεί αύριο στις 12.00μ.μ. τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο) στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, , υ & Δωδεκανήσου σε έκτακτη τύπου με θέμα τις θέσεις της Ελληνικής Συμβολαιογραφίας για το ζήτημα των πλειστηριασμών και την περαιτέρω στάση της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση