Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Από βάθρο σε βάθρο ο Χρήστος Βολικάκης
Από βάθρο σε βάθρο ο Χρήστος Βολικάκης

Από βάθρο σε βάθρο ο Χρήστος Βολικάκης

Στο Μπρνο «χάλκινος» και ο Ζαφείρης Βολικάκης στο

Ασταμάτητος είναι ο καθώς ο κορυφαίος Έλληνας δείχνει ότι διανύει μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά και όλα δείχνουν ότι προχωράει ολοταχώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, θέλοντας να παρουσιασθεί πανέτοιμος, στα νέα αγωνίσματα που έχει βάλει στο πρόγραμμά του.

Μετά λοιπόν τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα κραν Πρι της ς και της ς, συνέχισε να ανεβαίνει  στα βάθρα και στο κραν Πρι της Τσεχίας, στο Μπρνο.  Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε λοιπόν την πρώτη θέση στο όμνιουμ και το στο , αγώνισμα στο οποίο ο αδελφός του, Ζαφείρης πήρε το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας μεγάλη εξέλιξη και αγωνιστική άνοδο.

Ο κέρδισε το χρυσό στο όμνιουμ αγωνιζόμενος με τα χρώματα της επαγγελματικής του ομάδας SKC Tufo Prostejov και συγκέντρωσε 124 πόντους αφήνοντας δεύτερο τον Ιταλό Φραντσέσκο Λαμόν (119 π.) και τρίτο τον Ιρλανδό Φίλιξ Ίνγκλις (111 π.). Στο ίδιο αγώνισμα ο Ζαφείρης, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν 7ος (πήρε 86 πόντους).

Ο Χρήστος συνέχισε το ίδιο εντυπωσιακά στο Μπρνο κατακτώντας την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο σκρατς, χάνοντας από τον Ιταλό Φραντσέσκο Λαμόν. Αγώνισμα στο οποίο ο αδελφός του Ζαφείρης  να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο δείχνοντας τρομερή βελτίωση και ότι πλέον έχει ανέβει κλάση.

Πηγή: sportsonline.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση