Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης
Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης

Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης

Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα αλλά και μια ολόκληρη γειτονιά στη συνοικία της Νεάπολης , μετά από  που εκδηλώθηκε γύρω στις 11:40 π.μ. σε μονος επί της Λεωφόρου Αθηνών λίγο πριν τις σχολές του ΟΑΕΔ.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με οκτώ που έσβησαν τις φλόγες   καθώς στην υπήρχαν εύφλεκτα υλικά όπως και μία δεξαμενή με μισό τόνο έξω από την αποθήκη.

«Είχαμε πληροφορίες από αυτούς που μας κάλεσαν ότι στο χώρο υπήρχε φιάλη γκαζιού και δεξαμενή πετρελαίου. Μέσα καμαράκι υπήρχε φιάλη υγραερίου και αμέσως όταν ήρθαμε την απομακρύναμε και σβήσαμε και τη για να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι αλλά και στα γειτονικά. Η δεξαμενή πετρελαίου ήταν έξω από το καμαράκι  και αυτή έλιωσε και κάηκε το . Επικίνδυνο περιστατικό που ευτυχώς εξελίχθηκε καλά, χάρις στην έγκαιρη επέμβασή μας» είπε ο επικεφαλής του κλιμακίου πυροσβεστών και  πρόσθεσε: «ως ακούστηκαν κάποια κουτιά με χρώματα που έσκασαν. Τη φιάλη την ψύξαμε και δεν έσκασε ευτυχώς. Οι   να μην αλλάζουν μόνοι τους τις φιάλες για να γίνεται πάντα έλεγχος για διαρροή. Η αλλαγή να γίνεται σε εξωτερικό χώρο και με την παραμικρή μυρωδιά να κινητοποιούνται”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση