Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Από οξυγονοκόλληση η πυρκαγιά στα ψυγεία Αλεξόπουλου;
Από οξυγονοκόλληση η πυρκαγιά στα ψυγεία Αλεξόπουλου;

Από οξυγονοκόλληση η πυρκαγιά στα ψυγεία Αλεξόπουλου;

Αποσαφηνίζονται σιγά-σιγά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις των παλιών ψυγείων Αλεξόπουλου, με θύμα έναν 45χρονο εργάτη.

Λόγω των μονωτικών υλικών που υπήρχαν στους τοίχους της εγκατάστασης η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, επεκτάθηκε στο σύνολο της εγκατάστασης και τα παλιά ψυγεία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει πραγματογνώμονας και το πόρισμα θ’ αργήσει να εκδοθεί, ενώ ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων θα κληθεί να καταθέσει εντός των ημερών, στο πλαίσιο της προανάκρισης, από την οποία προκύπτει ότι στο χώρο εκτελούνταν εργασίες εντός της εγκατάστασης και η πυρκαγιά προκλήθηκε από οξυγονοκόλληση, καθώς εντοπίστηκαν φιάλες προπανίου και ασετιλίνης, που υπέστησαν ζημιές, αλλά δεν εξερράγησαν.

Παράλληλα, αυτοψία διενήργησε κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, που αναμένεται να συντάξει πόρισμα που θα περιληφθεί στην προανάκριση που διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ - https://t.co/fk98BTy1dx -

  • Συνάντηση Πανελλήνιου Δικτύου Κέντρων Πρόληψης με την υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη - https://t.co/bzCZTZSWJp -

  • Μεταστεγάζεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας - https://t.co/FEssp4N1rF -

"Αλιεύοντας" την είδηση