Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Από διαρροή αερίου η έκρηξη στη Συγγρού
Από διαρροή αερίου η έκρηξη στη Συγγρού

Από διαρροή αερίου η έκρηξη στη Συγγρού

 Τι ποκάλυψε ο 78χρονος τρυματίας

Από διαρροή αερίου προκλήθηκε η έκρηξη στο κτίριο της Συγγρού 3, σύμφωνα με το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Ο 78χρονος άνδρας, που διαμένει στον ημιώροφο όπου σημειώθηκε η έκρηξη και τραυματίστηκε, είπε ότι υπήρχε οσμή αερίου και ότι η έκρηξη συνέβη τη στιγμή που πάτησε τον διακόπτη για να ανάψει το φως.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6.48 το πρωί της Τετάρτης σε κτίριο στις αρχές της λεωφόρου Συγγρού, στον αριθμό 3, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στον ημιώροφο, η οποία επεκτάθηκε στον πρώτο όροφο, ενώ σημειώθηκαν εκτεταμένες και σε άλλα κτίρια της περιοχής, λόγω του ωστικού κύματος, ακόμα και σε απόσταση 150 μέτρων. Από τα θραύσματα που εκτοξεύθηκαν, προκλήθηκαν και σε πολλά .

Τραυματίας ένας 78χρονος

Τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του στο Λαϊκό οσοκομείο ένας 78χρονος άνδρα που διέμενε στον ημιώροφο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη και φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο .

Ο 78χρονος, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, βρέθηκε εντός του κτιρίου.

Στο ισόγειο του κτιρίου όπου σημειώθηκε η έκρηξη υπάρχει κατάστημα με βιολογικά , ενώ οι υπόλοιποι όροφοι τελούν υπό ανακαίνιση για χρήση AirBnB.

apo-diarroi-aerioy-i-ekrixi-sti-syggroy-amp-8211-ti-apokalypse-o-78chronos-traymatias0

apo-diarroi-aerioy-i-ekrixi-sti-syggroy-amp-8211-ti-apokalypse-o-78chronos-traymatias2

apo-diarroi-aerioy-i-ekrixi-sti-syggroy-amp-8211-ti-apokalypse-o-78chronos-traymatias4

apo-diarroi-aerioy-i-ekrixi-sti-syggroy-amp-8211-ti-apokalypse-o-78chronos-traymatias6

Η έκρηξη ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αυτοψία και από πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας εκτός από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Συνεργείο της ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ έσπευσε επίσης στο σημείο της έκρηξης.

Η διέκοψε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Συγγρού για λόγους ασφαλείας και μέχρι να καθαριστεί από τα συντρίμμια που έχουν σκορπιστεί παντού.

Το ευτύχημα είναι ότι λόγω της σημερινής αργίας δεν κυκλοφορούσαν άνθρωποι στην περιοχή, γι' αυτό και δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα.

apo-diarroi-aerioy-i-ekrixi-sti-syggroy-amp-8211-ti-apokalypse-o-78chronos-traymatias8

apo-diarroi-aerioy-i-ekrixi-sti-syggroy-amp-8211-ti-apokalypse-o-78chronos-traymatias10

apo-diarroi-aerioy-i-ekrixi-sti-syggroy-amp-8211-ti-apokalypse-o-78chronos-traymatias12

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση