Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απείλησε την πρώην γυναίκα του, τον κυνήγησε ο πεθερός με την καραμπίνα!

Απείλησε την πρώην γυναίκα του, τον κυνήγησε ο πεθερός με την καραμπίνα!

Στο στυνομικό Τμήμ οδηγήθηκαν χθες τρία άτομα στη Νέα Ιωνία. Επρόκειτο για πεθερό, τον πρώην γαμπρό του και την πρώην σύζυγό του, που ενεπλάκησαν σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ ένας 45χρονος μετέβη στο σπίτι όπου ζει η 43χρονη πρώην σύζυγος του στη Νέα Ιωνία με τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ακολούθησε ανάμεσα στο , καθώς ο 45χρονος έβρισε και απείλησε τη γυναίκα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και απείλησε να της πάρει τα παιδιά των οποίων τη δικαστική επιμέλεια είχε εκείνη.

Στον καυγά παρενέβη ο της 43χρονης, ένας 69χρονος άντρας, που επίσης έβρισε και απείλησε με καραμπίνα τον πρώην γαμπρό του.

Η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο, συνέλαβε και τους τρεις. Η 43χρονη μήνυσε τον πρώην άντρα της για και , ενώ ο 46χρονος μήνυσε την πρώην γυναίκα του για και τον πρώην πεθερό του για .

Η γυναίκα τελικά αφέθηκε ελεύθερη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 69χρονου δεν εντοπίστηκε η καραμπίνα.

 

Χτύπησε τη γυναίκα του

Στο μεταξύ, στον , καταγγέλθηκε ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Πιο συγκεκριμένα, 47χρονος, έβρισε και χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο την 46χρονη σύζυγό του, η οποία ωστόσο κατήγγειλε το περιστατικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση