Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Απευθείας σύνδεση της Σκιάθου με το Παρίσι για το 2022
Απευθείας σύνδεση της Σκιάθου με το Παρίσι για το 2022

Απευθείας σύνδεση της Σκιάθου με το Παρίσι για το 2022

Η εισέρχεται δυναμικά στη γαλλική

Ο Σκιάθου εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, και τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Διαμαντή Μαθηνό, στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική , τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)-Top Resa, B2B . Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό «Porte des Versailles”  το διάστημα 5 έως 8 Οκτωβρίου 2021.

Στο επίκεντρο  των συναντήσεων με σκοπό το άνοιγμα του προορισμού  στην γαλλική αγορά  ήταν οι επαφές με ανώτατα στελέχη και εκπροσώπους της αεροπορικής  εταιρείας  Transavia, όπου μετά από συνεχή  προσπάθεια και με την καθοριστική συμβολή του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, η Transavia ανακοίνωσε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 την απευθείας πτήση -   για το έτος 2022 από τα μέσα Απριλίου. Η είναι ο μόνος νέος προορισμός που άνοιξε η Transavia για το 2022 στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Τουρισμού, , κατά τη συνάντηση εργασίας με την Διευθύνουσα  Σύμβουλο της Transavia, Nathalie  Stubler, και τον Γενικό Διευθυντή, Nicolas Henin, ευχαρίστησε για τη σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στους ελληνικούς προορισμούς , στους οποίους προστίθεται πλέον και η Σκιάθος από τον Απρίλιο του 2022, προσδίδοντας μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη χώρα μας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό στη , η αεροπορική εταιρεία Transavia, ανακοίνωσε την απευθείας πτήση - Σκιάθος από τα μέσα Απριλίου του 2022. Στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον τουρισμό διεθνώς και μετά από δύο χρόνια μεγάλης προσπάθειας  με την καθοριστική συμβολή του ΕΟΤ και του Υπουργείο Τουρισμού, η Δημοτική Αρχή άνοιξε έναν νέο προορισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη,και την Προϊσταμένη του ΕΟΤ στη , Δήμητρα Βοζίκη για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη. Με σκοπό την ισχυρή παρουσία του προορισμού στο γαλλικό κοινό ο Σκιάθου σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, την ελληνική Πρεσβεία στη Γαλλία και την Transavia, θα προχωρήσει σε ένα πρόγραμμα δράσεων προβολής του προορισμού» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σκιάθου Διαμαντής Μαθηνός,
Γενικός Διευθυντής Transavia Nicolas Henin, Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής
Τζούμας, Διευθύνουσα  Σύμβουλος της Transavia Nathalie  Stubler,
Υπουργός Τουρισμού , Προϊσταμένη του ΕΟΤ Γαλλίας Δήμητρα Βοζίκη

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση