Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απέτρεψαν δικαστικούς επιμελητές να εκτελέσουν πλειστηριασμούς
Απέτρεψαν δικαστικούς επιμελητές να εκτελέσουν πλειστηριασμούς

Απέτρεψαν δικαστικούς επιμελητές να εκτελέσουν πλειστηριασμούς

Σήμερα έξω από τα Δικαστήρια του

 

Απέτρεψαν δικαστικούς επιμελητές  να εκτελέσουν τέσσερις σήμερα  το μεσημέρι έξω από τα Δικαστήρια του  συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ, του ΕΠΑΜ, της ς πολιτών, άλλων συλλογικοτήτων, καθώς και της κατάληψης Ματσάγγου, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Σήμερα είχαν προγραμματιστεί πέντε πλειστηριασμοί, οι τέσσερις από τους οποίους ματαιώθηκαν τελικά, λόγω του ότι οι επιμελητές δεν κατάφεραν να φτάσουν στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου.

Από νωρίς το μεσημέρι στο προαύλιο των Δικαστηρίων και στο γύρω χώρο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη και όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι πολίτες που διαμαρτύρονται για τους , γινόταν των αστυνομικών ταυτοτήτων, κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή τους, αλλά όσο οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν ο σταμάτησε και αστυνομικοί μπήκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ άλλοι αστυνομικοί βρισκόταν σε της ΕΛΑΣ  επί των οδών Ελ. Βενιζέλου – Ανθ. Γαζή.

Οι συγκεντρωμένοι, παρέμειναν στα μέσα του διαδρόμου και προς την έξοδο του προαύλιου χώρου και απέτρεψαν  δύο συμβολαιογράφους στην είσοδο του προαυλίου του Δικαστικού Μεγάρου και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Ο Σύλλογος Δικαστικών Επιμελητών Πρωτοδικείου Βόλου, με χθεσινή προς τα μέλη του, γνωστοποίησε ότι ισχύει παλαιότερη του Συλλόγου για τη μη πιστοποίηση μελών του για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η κατάληψη Ματσάγγου τονίζει ότι η στέγαση είναι δικαίωμα όλων και ότι «το μόνο που μας απομένει είναι ενωμένοι με φυσική παρουσία να ακυρώσουμε τις εξώσεις τη στιγμή που θα επιχειρηθούν,αγρυπνώντας στις γειτονιές και συμμετέχοντας σε συνελεύσεις, σωματεία και οργανώσεις βάσης, αυτοοργανωμένα και αδιαμεσολάβητα, να δώσουμε κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες για την ανατροπή του κράτους και του καπιταλιστικού συστήματος».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση