Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ
Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Πίσω έκανε η ΕΡΗΛ στην υπόθεση αγωγής που είχε υποβάλλει ζητώντας από την επιτροπή παραλαβής του έργου του δικτύου ς, ποσό ύψους 300.000€.

Η αγωγή της ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με το νομικό σύμβουλο του Δήμου Γιάννη Καραγκιόζο να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων.

Τελικά η ΕΡΓΗΛ υπέβαλλε αίτημα ς από την αγωγή, λίγες ημέρες προτού αυτή συζητηθεί και έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο φαίνεται πως έκλεισε.

Επιπλέον αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου του 2019 η αίτηση αναστολής της κατά της ΕΡΓΗΛ, για τα 1,7 εκ. που δδικεί η εταιρεία από τους λογαριασμούς που έχει ΜΒ στην τράπεζα.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2019 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, και το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από την πλευρά της ΕΡΓΗΛ.

Σημειώνεται ότι ο νομικός σύμβουλος της ΜΒ Γιάννης Καραγκιόζος αντέδρασε εντόνως, βάσει νομικών επιχειρημάτων, κατά της ς αναβολής, ζητώντας η υπόθεση να συζητηθεί, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση