Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ
Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Πίσω έκνε η ΕΡΓΗΛ στην υπόθεση γωγής που είχε υποβάλλει ζητώντας από την επιτροπή παραλαβής του έργου του δικτύου ς, ύψους 300.000€.

Η της ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο Πολυμελές , με το νομικό σύμβουλο του Δήμου Βόλου Γιάννη Καραγκιόζο να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων.

Τελικά η ΕΡΓΗΛ υπέβαλλε αίτημα ς από την αγωγή, λίγες ημέρες προτού αυτή συζητηθεί και έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο φαίνεται πως έκλεισε.

Επιπλέον αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου του 2019 η αίτηση αναστολής της Eurobank κατά της ΕΡΓΗΛ, για τα 1,7 εκ. ευρώ που διεκδικεί η εταιρεία από τους λογαριασμούς που έχει ΔΕΥΑΜΒ στην τράπεζα.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2019 στο Μονομελές , και το αίτημα ς κατατέθηκε από την πλευρά της ΕΡΓΗΛ.

Σημειώνεται ότι ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΜΒ Γιάννης Καραγκιόζος αντέδρασε εντόνως, βάσει νομικών επιχειρημάτων, κατά της απόφασης ς, ζητώντας η υπόθεση να συζητηθεί, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση