Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ
Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Πίσω έκανε η ΕΡΓΗΛ στην υπόθεση αγωγής που είχε υποβάλλει ζητώντας από την επιτροπή παραλαβής του έργου του δικτύου υδροδότησης, ποσό ύψους 300.000€.

Η αγωγή της ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με το νομικό σύμβουλο του Δήμου Βόλου Γιάννη Καραγκιόζο να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων.

Τελικά η ΕΡΓΗΛ υπέβαλλε αίτημα παραίτησης από την αγωγή, λίγες ημέρες προτού αυτή συζητηθεί και έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο φαίνεται πως έκλεισε.

Επιπλέον αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου του 2019 η αίτηση αναστολής της Eurobank κατά της ΕΡΓΗΛ, για τα 1,7 εκ. ευρώ που διεκδικεί η εταιρεία από τους λογαριασμούς που έχει ΔΕΥΑΜΒ στην τράπεζα.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2019 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, και το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από την πλευρά της ΕΡΓΗΛ.

Σημειώνεται ότι ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΜΒ Γιάννης Καραγκιόζος αντέδρασε εντόνως, βάσει νομικών επιχειρημάτων, κατά της απόφασης αναβολής, ζητώντας η υπόθεση να συζητηθεί, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αφαίρεσε κινητό και κάρτα ανάληψης 44χρονος στον Βόλο - https://t.co/jDdp78yzuT -

  • Άγνωστος εξαφάνισε 9.000 ευρώ από λογαριασμό 41χρονου στην Αλόννησο   - https://t.co/pZSA9cRGex -

  • 2.152 κρούσματα, νέο άλμα στους διασωληνωμένους - https://t.co/KzfrKIMHw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση