Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ
Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Πίσω έκανε η ΕΡΓΗΛ στην υπόθεση αγωγής που είχε υποβάλλει ζητώντας από την επιτροπή παραλαβής του υ του δικτύου υδροδότησης, ποσό ύψους 300.000€.

Η αγωγή της ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο Πολυμελές Αθηνών, με το νομικό σύμβουλο του Δήμου Γιάννη Καραγκιόζο να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων.

Τελικά η ΕΡΓΗΛ υπέβαλλε αίτημα παραίτησης από την αγωγή, λίγες ημέρες προτού αυτή συζητηθεί και έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο φαίνεται πως έκλεισε.

Επιπλέον αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου του 2019 η αίτηση αναστολής της κατά της ΕΡΓΗΛ, για τα 1,7 εκ. ευρώ που δδικεί η εταιρεία από τους λογαριασμούς που έχει ΜΒ στην τράπεζα.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2019 στο Μονομελές Αθηνών, και το αίτημα ς κατατέθηκε από την πλευρά της ΕΡΓΗΛ.

Σημειώνεται ότι ο νομικός σύμβουλος της ΜΒ Γιάννης Καραγκιόζος αντέδρασε εντόνως, βάσει νομικών επιχειρημάτων, κατά της ς αναβολής, ζητώντας η υπόθεση να συζητηθεί, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση