Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ
Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Πίσω έκανε η ΕΡΓΗΛ στην υπόθεση αγωγής που είχε υποβάλλει ζητώντας από την παραλαβής του έργου του δικτύου υδροδότησης, ποσό ύψους 300.000€.

Η αγωγή της ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο Πολυμελές , με το νομικό σύμβουλο του Δήμου Βόλου Γιάννη Καραγκιόζο να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων.

Τελικά η ΕΡΓΗΛ υπέβαλλε αίτημα παραίτησης από την αγωγή, λίγες ημέρες προτού αυτή συζητηθεί και έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο φαίνεται πως έκλεισε.

Επιπλέον αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου του 2019 η αίτηση αναστολής της Eurobank κατά της ΕΡΓΗΛ, για τα 1,7 εκ. ευρώ που διεκδικεί η εταιρεία από τους λογαριασμούς που έχει ΔΕΥΑΜΒ στην .

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2019 στο Μονομελές , και το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από την πλευρά της ΕΡΓΗΛ.

Σημειώνεται ότι ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΜΒ Γιάννης Καραγκιόζος αντέδρασε εντόνως, βάσει νομικών επιχειρημάτων, κατά της απόφασης αναβολής, ζητώντας η υπόθεση να συζητηθεί, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τον ιστορικό ναό Αγίου Δημητρίου Ψηλώματας αποκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/ZfOPGm5qpN -

  • Παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Bll429H4eT -

  • Σύλληψη σε κορωνοπάρτι στο Βόλο - https://t.co/9kaD0TLL8m -

"Αλιεύοντας" την είδηση