Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ
Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Απέσυρε η ΕΡΓΗΛ αγωγή κατά μελών επιτροπής παραλαβής έργου της ΔΕΥΑΜΒ

Πίσω έκανε η στην υπόθεση αγωγής που είχε υποβάλλει ζητώντας από την παραλαβής του έργου του δικτύου υδροδότησης, ποσό ύψους 300.000€.

Η αγωγή της ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί μεθαύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με το νομικό σύμβουλο του Δήμου Γιάννη Καραγκιόζο να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων.

Τελικά η υπέβαλλε αίτημα παραίτησης από την αγωγή, λίγες ημέρες προτού αυτή συζητηθεί και έτσι το συγκεκριμένο μέτωπο φαίνεται πως έκλεισε.

Επιπλέον αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου του 2019 η αίτηση αναστολής της κατά της ΕΡΓΗΛ, για τα 1,7 εκ. που διεκδικεί η εταιρεία από τους λογαριασμούς που έχει ΔΕΥΑΜΒ στην τράπεζα.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2019 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, και το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από την πλευρά της ΕΡΓΗΛ.

Σημειώνεται ότι ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΜΒ Γιάννης Καραγκιόζος αντέδρασε εντόνως, βάσει νομικών επιχειρημάτων, κατά της απόφασης αναβολής, ζητώντας η υπόθεση να συζητηθεί, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από την έδρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση