Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Απέσπασε 8.000€ από Αλβανό που ήθελε να στείλει το γιο του για σπουδές στην Ιαπωνία
Απέσπασε 8.000€ από Αλβανό που ήθελε να στείλει το γιο του για σπουδές στην Ιαπωνία

Απέσπασε 8.000€ από Αλβανό που ήθελε να στείλει το γιο του για σπουδές στην Ιαπωνία

Την αγωνία ενός πατέρα για το μέλλον του παιδιού του φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένας 49χρονος Βολιώτης, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκισης δύο ετών για κατ’ εξακολούθηση, αφού κατάφερε να αποσπάσει από έναν Αλβανό σημαντικό , προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να σπουδάσει ο γιος του στην Ιαπωνία.

Ειδικότερα ο 49χρονος που εκπροσωπήθηκε στην μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου, φέρεται να ενθυλάκωσε συνολικό 8.000€, για να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για να σπουδάσει ο γιος του Αλβανού μηνυτή σε της Ιαπωνίας.

Ο Αλβανός τον Απρίλιο του 2014 προσέγγισε τον τουριστικό πράκτορα στο Βόλο, επειδή ήθελε να σπουδάσει το παιδί του στη χώρα της Άπω Ανατολής.

Τα μαθήματα θα ξεκινούσαν τον Οκτώβριο και ο πράκτορας του ζητούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα ποσά, για να συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ποτέ δεν έκανε κάτι, με αποτέλεσμα να χαθεί η προθεσμία, και το παιδί να μείνει ξεκρέμαστο.

Μετά από μεγάλη ο τελικά πήγε στην Ιαπωνία, με τον πατέρα να απευθύνεται σε άλλον πράκτορα.

Ο συνήγορος του 49χρονου δήλωσε στο Δικαστήριο πως ο πελάτης του προσπάθησε να βρει άκρη, αλλά η έδρα τον καταδίκασε σε φυλάκισης δύο ετών μετατρέψιμη προς 10€ ημερησίως, ενώ πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με τρία χρόνια.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Π.Π.Μ.: Νέα περιβαλλοντική απειλή για το Βόλο και τον Παγασητικό; #ΠαγασητικόςΚόλπος - https://t.co/Y5IXiecESK -

  • Υπόγειοι αγωγοί 15 χλμ για την άρδευση 8.110 στρεμμάτων γης στα Φάρσαλα #γεωργικήάρδευση - https://t.co/CupvFdBrjD -

  • Δολωματικοί ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στο Κεραμίδι - https://t.co/VOWW20Dz8Q… -

"Αλιεύοντας" την είδηση