Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Aπέκρυπταν σε οικία «κρυψώνα» στο Βόλο μεγάλη ποσότητα ηρωίνης
Aπέκρυπταν σε οικία «κρυψώνα» στο Βόλο  μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Aπέκρυπταν σε οικία «κρυψώνα» στο Βόλο μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

σαν δύο άτομα, ένας βολιώτης κι ένας λαρισαίος, που απέκρυπταν σε οικία «κρυψώνα» στο Βόλο (πίσω από το ϊδρυμα Ανηλίκων) μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής, της ς του Τελωνειακού Κώδικα και της παραβίασης της ς περί προσωπικών δεδομένων.

Κατά τις έρευνες στην οικία – κρυψώνα, καθώς και σε άλλες οικίες των δραστών, σε Βόλο και , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από (300) γραμμάρια ηρωίνης, (5.705) γραμμάρια χύμα αφορολόγητου καπνού και λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Σε μία από τις οικίες είχε εγκατασταθεί ενσύρματη κάμερα, χωρίς σχετική άδεια, για παρακολούθηση του περιβάλλοντα χώρου

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες (10-12-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, οι δύο , ηλικίας 31 ο λαρισαίος και 50 ετών ο βολιώτης που έχει φυλακιστεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών , οι οποίοι απέκρυπταν σε οικία «κρυψώνα» μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και της παραβίασης των νομοθεσιών περί προσωπικών δεδομένων και τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική τον 31χρονο, αξιοποιώντας στοιχεία για διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης από τον ίδιο στην περιοχή της Λάρισας και την απόκρυψή τους στην περιοχή του Βόλου.

Χθες το μεσημέρι, ο 31χρονος, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μετέβη από τη Λάρισα στο Βόλο, σε διαμέρισμα του 50χρονου, όπου εκείνος τον ανέμενε.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο εν λόγω διαμέρισμα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους (21,4) γραμμαρίων,
• τρία διαδερμικά έμπλαστρα και ένα ναρκωτικό δισκίο,
• έντεκα νάιλον συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (5.705,6) γραμμαρίων,
• ένα δίκαννο , χωρίς άδεια κατοχής και δύο τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε στην ίδια πολυκατοικία άλλο διαμέρισμα που χρησιμοποιούταν ως χώρος απόκρυψης ναρκωτικών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με συνολικά (306,2) γραμμάρια ηρωίνης.

Επιπρόσθετα, στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των (57,20) ευρώ.

Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες σε δύο οικίες του 31χρονου στη Λάρισα, όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

• μία νάιλον συσκευασία με βουπρενορφίνης,
• έξι πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ένσημη φορολογική ταινία,
• μία ενσύρματη κάμερα που ο 31χρονος είχε εγκαταστήσει χωρίς σχετική άδεια στη μία οικία, παρακολουθώντας έτσι τον περιβάλλοντα χώρο και
• το χρηματικό ποσό των (1.650) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση