Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος
Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος

Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος

Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απέκλεισε από το Βόλο ο πρόεδρος των ΑΕΛ και υπουργός ς Άμυνας της συγκυβέρνησης Πάνος Καμμένος , ο οποίος συμμετείχε το βράδυ στις εκδηλώσεις της αυτικής Εβδομάδας, στην της πόλης.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε αισιόδοξος για θετική έκβαση, αλλά ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν επιμένει στην φράση για το Κούγκι είπε ότι αν αυτό συμβεί θα είναι ευθύνη των δανειστών.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για το πόσο αισιόδοξος είναι για την πορεία τρων διαπραγματεύσεων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε: « Η έχει μια συγκεκριμένη πρόταση.

Ο ελληνικός λαός έχει δώσει μια εντολή: να φτάσουμε την διαπραγμάτευση μέχρι εκεί που μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός κι έχοντας την εθνική μας κυριαρχία.

Αυτή η πρόταση θα πρέπει είτε να γίνει αποδεκτή από τους δανειστές και τους εταίρους είτε από εκεί και πέρα θα πρέπει να ξέρουν ότι τα όριά μας έχουν εξαντληθεί.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα αντιληφθούν πλέον ότι δεν μπορούν να απαιτήσουν την της εθνικής κυριαρχίας μιας ολόκληρης χώρας και την εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού.

Για το εάν αυτό σημαίνει ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές ο κ. Καμμένος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: « Γιατί να πάμε σε εκλογές. Υπάρχει εκφρασμένη λαϊκή εντολή κι εχθές η εικόνα της αντιπολίτευσης στη έδειξε ότι δεν υπάρχει καν αντιπολίτευση.»

Τέλος ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε αν εμμένει στη δήλωσή του για το Κούγκι και σημείωσε: «Το Κούγκι στο Σούλι έχει επέτειο την και θα είμαι εκεί.

Ο ελληνικός λαός δημοκρατικά εκφράστηκε στις 25 Ιανουαρίου κι έδωσε εντολή στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να προχωρήσουμε σε κάποιες διαπραγματεύσεις μέχρι ενός σημείο που αντέχει.

Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό.

Αν θέλουν να γίνει Κούγκι θα το κάνουν εκείνοι που δεν θα δεχτούν μία πρόταση που φτάνει στα όρια της λαϊκής εντολής, δηλαδή οι ίδιοι οι δανειστές.»

Στην εκδήλωση την παράσταση έκλεψε η περίφημη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που έδωσε συναυλία μπροστά από το Μνημείο των ων, στην του Βόλου.

IMG_20150606_211031

Το μουσικό τμήμα του Πολεμικού Ναυτικού αποτελούνταν από σαλπιγκτές και τυμπανιστές, με βαθμοφόρους εκπαιδευτές. Αρχιμουσικός της Μπάντας Π.Ν. ήταν ο Πλωτάρχης (Ε) Γεώργιος Τσιλιμπάρης ΠΝ.

Την μπάντα του πολεμικού ναυτικού συνόδευαν: η Ευδοκία Μωυσίδου, Σολίστ-Σοπράνο, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Τενόρος και ο Θεόδωρος Μπιράκος, Σολίστ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση