Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του 35χρονος στο Βόλο
Απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του 35χρονος στο Βόλο

Απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του 35χρονος στο Βόλο

α βάλει τέλος στη ζωή του,  πηδώντας από ύψος πέντε μέτρων από την εξωτερική πλευρά στο Βόλο απειλούσε  ένας σήμερα το μεσημέρι και η επέμβαση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Μετά από 1,5 ώρα τελικά πείστηκε από ψυχολόγο της Αστυνομίας να μην πραγματοποιήσει το απονενοημένο διάβημά του και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο.

Συγκεκριμένα, στις 14.50 το 100 έλαβε κλήση ότι ένας ανέβηκε από εξωτερική σκάλα στον πρώτο όροφο επί της οδού  Λαρίσης στο Βόλο.

Άμεσα στο σημείο πήγαν τρία περιπολικά και πυροσβεστικό , οι άπλωσαν φουσκωτό στρώμα κάτω από το κτήριο  που είχε ανέβει ο , που εξακολουθούσε να απειλεί ότι θα έπεφτε στο κενό, ενώ στο σημείο πήγε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τελικά στις 15.20 ψυχολόγος της Αστυνομίας τον πλησίασε, του πρόσφερε  μια πορτοκαλάδα και μετά από συζήτηση μαζί του για περίπου 10 λεπτά, τον έπεισε να κατέβει τη σκάλα μαζί της και να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.

Τελικά ο άνδρας, που- σύμφωνα με πληροφορίες- αντιμετωπίζει ψυχολογικά  προτα και  βρίσκονταν υπό την επήρεια ουσιών και όλη την ώρα έλεγε  ασυναρτησίες, μεταφέρθηκε με περιπολικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση