Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απείλησε με όπλο κι εκρηκτικά την οικογένειά του
Απείλησε με όπλο κι εκρηκτικά την οικογένειά του

Απείλησε με όπλο κι εκρηκτικά την οικογένειά του

 Απείλησε με όπλο και την οικογένειά του 45χρονος στη Συκή Πηλίου  και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία  από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου.
Ο 45χρονος απείλησε για , τον 72χρονο πατέρα του με δίκαννο κυνηγητικό όπλο ιδιοκτησίας του πρώτου, την 70χρονη μητέρα του και την 32χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας σύζυγό του.
Η οικογένειά του κατήγγειλε επίσης  ότι ο 45χρονος τους απείλησε με τη χρήση εκρηκτικών.
Σε έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε χώρο του σπιτιού του 45χρονου και κατασχέθηκε  εκρηκτική ύλη και υλικά συσκευασίας.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

Συνελήφθησαν δύο στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου

Συνελήφθησαν, σήμερα (09-07-2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, δύο αλλοδαποί, ένας 21χρονος και μία 22χρονη, κατηγορούμενοι για του νόμου περί αλλοδαπών.

Ο 21χρονος μετέφερε την 22χρονη στον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό το , ενώ η 22χρονη κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων επέδειξε γερμανικών Αρχών, το οποίο προέκυψε ότι αποτελούσε προϊόν κλοπής.

Το προαναφερόμενο έγγραφο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και ένα τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

 Πλαστό χαρτονόμισμα σε
Εν τω μεταξύ, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ παρέδωσε σήμερα άνδρας  στο τραπεζικό υποκατάστημα της στην οδό Πολυμέρη, χωρίς να το γνωρίζει  .
Ο άνδρας δεν συνελήφθη, καθώς η πράξη του δεν έγινε με σκοπιμότητα, ενώ το χαρτονόμισμα κατασχέθηκε.
Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθη 22χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση