Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απειλές «Ρουβίκωνα» κατά Μητσοτάκη
Απειλές «Ρουβίκωνα» κατά Μητσοτάκη

Απειλές «Ρουβίκωνα» κατά Μητσοτάκη

: Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει ο «Ρουβίκωνς»

Απειλές κτά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο «Ρουβίκωνας» μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook, μέλος της αναρχικής ομάδας.

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Οτι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο της ΝΔ έκανε δήλωση με αφορμή την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας στην οποία επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ούτε η χ, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».

«Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει» χαρακτήρισε τον «Ρουβίκωνα» ο αναπληρωτής Νίκος .

Ο κ. Τόσκας, σε συνέντευξή του στον ANT1, δήλωσε σχετικά με την παραβατικότητα ότι ο Ρουβίκωνας «είναι μικρό ποσοστό του όλου προτος» ενώ επεσήμανε ότι οι περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη δράση του Ρουβικώνα και των μικρών αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης.

Πρέπει να δούμε ποιοι ωφελούνται, κι αυτοί δεν είμαστε εμείς, πρόσθεσε.

Ο κ. Τόσκας μίλησε και για «ακτιβιστική δράση», αλλά και «παράνομες πράξεις» και στη δεύτερη περίπτωση είπε, έχουν υπάρξει αρκετές συλλήψεις.

Μίλησε επίσης για «παραμυθάκι» με αφορμή τις αναφορές ότι δεν έχουν εντολές οι αστυνομικοί από την πολιτική και φυσική .

Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «αφαιρέσαμε 800 αστυνομικούς από τη φύλαξη προσώπων».

Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε και στη ΝΔ, επισημαίνοντας ότι «έχει κάνει μεγάλα λάθη και στην προηγούμενη κυβέρνηση με την υιοθέτηση κάποιων αντιλήψεων ακραίων ακροδεξιών». «Αν πάμε στο σήμερα, αντιλήψεις που οδήγησαν σε συμμαχικές ενέργειες όπως έγινε με τις διαδηλώσεις στη Λέσβο και σε άλλες περιπτώσεις, οδηγούν σε λάθος δρόμο. Όποιος στρώνει το χαλί σε κάποιες παρέες μετά μην παραξενεύεται αν αυτό το χαλί το πατήσουν αυτές οι παρέες και κυριαρχήσουν σε κάποιες περιπτώσεις» πρόσθεσε.

«Εδώ θα πρέπει να δούμε το θέμα ασφάλειας με σύνεση και να δούμε το συνολικό θέμα ασφάλειας. Αν υπήρχε θέμα ασφάλειας θα περπατούσαν Μακρόν και Κάρολος αμέριμνοι στο κέντρο της ς;» τόνισε ο κ. Τόσκας.

 

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση