Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Απέχουν από τα καθήκοντά τους λογιστές-φοροτεχνικοί
Απέχουν από τα καθήκοντά τους λογιστές-φοροτεχνικοί

Απέχουν από τα καθήκοντά τους λογιστές-φοροτεχνικοί

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στις 8.00 το πρωί λογιστές και φοροτεχνικοί κάτω από τα γραφεία της ΔΟΥ Βόλου, ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης και του κοουαρτέτου που οδηγούν στον αφανιμσό του ελεύθερους επαγγελματίες.

Οι λογιστές και φοροτεχνικοί απέχουν από τα καθήκοντά τους έως τις 18 Απριλίου , μην εξυπηρετώντας πολίτες στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, διεκδικώντας να αποσυρθεί το ασφαλιστικό-φορολογικό ν/σ που αν εφαρμοστεί θα ξεκληρίσει έναν ολόκληρο κλάδο.

Οι ίδιοι διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, σε σχέση με το νέο τρόπο υπολογισμού των εισφορών τους, ο οποίος οδηγεί στην καταβολή του 70% και πλέον του εισοδήματός τους σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, ενώ σημειώνουν πως εάν εφαρμοστεί το νέο σύστημα υπολογισμού των εισφορών, του χρόνου θα είναι αδύνατη η υποβολή φορολογικών δηλώσεων, γιατί -πολύ απλά- δεν θα υπάρχουν λογιστικά γραφεία και ελεύθεροι επαγγελματίες, αφού θα έχουν βάλει λουκέτο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις ακτινοθεραπείες καρκινοπαθών της Μαγνησίας… - https://t.co/0ijOmY3jfm -

  • Θέματα των Αφετών στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ - https://t.co/D2R9o2o1U2 -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ - https://t.co/R5SsOkQ0Iu -

"Αλιεύοντας" την είδηση