Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απάτη σε βάρος της ΕΒΟΛ
Απάτη σε βάρος της ΕΒΟΛ

Απάτη σε βάρος της ΕΒΟΛ

Έδωσαν 2,5 τ. τυρί και έλαβαν πλαστά αποδεικτικά καταθέσεων

 

Σε απάτη σε βάρος της ΕΒΟΛ προέβησαν επιτήδειοι που παρέλαβαν από τη γαλακτοβιομηχανία 2,5 τόνους τυρί και παράδωσαν πλαστά αποδεικτικά καταθέσεων.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου  είναι σε εξέλιξη για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος της ΕΒΟΛ που σημειώθηκε το διάστημα 25 – 31 Ιουλίου, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένας 57χρονος .

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 25 Ιουλίου άγνωστος άνδρας  προσποιήθηκε εκπρόσωπο εταιρείας, επικοινώνησε με την ΕΒΟΛ και παρήγγειλε 1.300 κ. τυρί φέτα έναντι 8.500 ευρώ.

Ο άνδρας έστειλε μέσω email πλαστό αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων, ενώ την παραγγελία παρέλαβε ο 57χρονος με το ιδιοκτησίας του.

Με την ίδια μέθοδο, στις 31 Ιουλίου, ο ίδιος άνδρας, παρήγγειλε επιπλέον 1.300 κ. φέτα  έναντι του ίδιου ποσού και με την ίδια μέθοδο προσπάθησε να εξαπατήσει την γαλακτοβιομηχανία.

Ο 57χρονος εμφανίστηκε πάλι με ιδιοκτησίας του να παραλάβει την ποσότητα τυριού.

Από την ΕΒΟΛ έγινε έγκαιρα αντιληπτή η απάτη, η οποία καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και χθες το μεσημέρι συνελήφθη ο 57χρονος, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτο του άνδρα που προσποιήθηκε τον εκπρόσωποι εταιρείας.

α σημειωθεί ότι ο 57χρονος Αθηναίος συνελήφθη στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στα όρια της Κορίνθου, ενώ από αστυνομικές εκτιμάται ότι ο συγκεκριμένος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις .

σαν με μικροποσότητα χασίς

Εν τω μεταξύ,για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης  συνελήφθησαν τρία άτομα από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών και του Αλμυρού.

Χθες συνελήφθη στα Μελισσάτικα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 24χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα χασίς βάρους 0,82 γρ.

Επίσης, από αστυνομικούς του Αλμυρού, συνελήφθησαν δύο νεαροί 22 και 23 ετών, καθώς στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 3,2 γρ. και στην κατοχή του 23χρονου ποσότητα χασίς βάρους 3,1 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση