Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Απατεώνας χρησιμοποίησε όνομα οδοντιάτρου του Βόλου για να πάρει δανεικά…
Απατεώνας χρησιμοποίησε όνομα οδοντιάτρου του Βόλου για να πάρει δανεικά…

Απατεώνας χρησιμοποίησε όνομα οδοντιάτρου του Βόλου για να πάρει δανεικά…

“Αμπάριζα” γιατρούς και φαρμακοποιούς της πόλης πήρε σήμερα το πρωί άγνωστος απατεώνας, ο οποίος παρίστανε συγκεκριμένο οδοντίατρο που υποτίθεται ότι βρίσκονταν σε οικονομική ανάγκη και ζητούσε δανεικά.

Ο άνδρας που μιλούσε σπαστά ελληνικά δεν κατάφερε να πείσει κανένα υποψήφιο θύμα, ενώ με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο οδοντίατρος Δημήτρης Στράκας προειδοποιεί ότι άγνωστος που καλεί από συγκεκριμένο αριθμό προσπαθεί να πείσει φαρμακοποιούς και οδοντιάτρους να του δανείσουν χρήματα γιατί βρέθηκε στην ανάγκη, χρησιμοποιώντας το όνομά του.

Τον κ. Στράκα ενημέρωσε συνάδελφός του και εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, που τον προέτρεψε να κάνει την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Βολιώτης οδοντίατρος στην ανάρτησή του αναφέρει «Συμβαίνουν και αυτά…. Με σκοπό την χρηματική εξαπάτηση τις τελευταίες ώρες κάποιος καλεί από το κινητό 6942846615 κυρίως σε φαρμακεία και συναδέλφους. Για να πείσει χρησιμοποιεί διάφορα ονόματα συναδέλφων του νομού, ένα από τα οποία είναι και το δικό μου. Είναι προφανές πως πρόκειται για απάτη και έχει ήδη γίνει καταγγελία στην Ασφάλεια η οποία με προέτρεψε σε αυτή την ανάρτηση. Παρακαλώ κοινοποιήστε».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΠΦΑ Μαγνησίας: Άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή ποδοσφαίρου από Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής… - https://t.co/CgN7tVwTRh -

  • Κατά της ηγεσίας της ΓΣΕΕ διοικητικό προσωπικό του Π.Θ. και Σωματείο Καθαριστριών/τών Ν. Μαγνησίας… - https://t.co/GtatdK89vz -

  • Ετήσια Γιορτή του Ρ/Φ Pressing 90.1 στη Λάρισα - https://t.co/RIMwSD7jPI -

"Αλιεύοντας" την είδηση