Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απανθρακώθηκε 60χρονος στη Νέα Δημητριάδα
Απανθρακώθηκε 60χρονος στη Νέα Δημητριάδα

Απανθρακώθηκε 60χρονος στη Νέα Δημητριάδα

Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονος, ο οποίος απανθρακώθηκε σήμερα το απόγευμα στην προσπάθειά να ανάψει σόμπα πετρελαίου στο σπίτι που διέμενε στη συνοικία Ν. Δημητριάδας.

Το δωμάτιο ήταν γεμάτο σκουπίδια, με αποτέλεσμα η φωτιά να μεταδοθεί γρήγορα και ο άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και απανθρακώθηκε.

Πρόκειται για τον Γ. Σ., 60 ετών, πιθανόν ρακοσυλλέκτη, τον οποίο οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο στο δωμάτιο του σπιτιού ιδιοκτησίας του, ενώ προσπαθούσε να ανάψει σόμπα για να ζεσταθεί.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από γείτονες στις 20.25 για φωτιά σε ισόγειο σπίτι στην οδό Θησέως . Στο σημείο πήγαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Οι πυροσβέστες αντιλήφθηκαν ότι το σπίτι δεν κάηκε, αλλά η φωτιά μαινόταν στο δωμάτιο, όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 60χρονος.

Αφού απομάκρυναν τη σορό του, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, στη συνέχεια περιόρισαν την φωτιά και έκαναν κατάσβεση στις 21.37.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση