Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απαγόρευση στάθμευσης – στάσης οχημάτων στην Αργοναυτών
Απαγόρευση στάθμευσης – στάσης οχημάτων στην Αργοναυτών

Απαγόρευση στάθμευσης – στάσης οχημάτων στην Αργοναυτών

Αυστηρούς ελέγχους τήρησης των πινκίδων ς κυκλοφορίς ξεκινά ο ΑΕ στην παραλιακή οδό Αργονυατών προκειμένου να αποτραπεί η στάση και στάθευση οχημάτων.

Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΑΕ ανακοινώνει προς τους οδηγούς που κινούνται και σταθμεύουν στην παραλιακή οδό Αργοναυτών τα εξής:

“Δεδομένου ότι μπαίνουμε στην τουριστική περίοδο και αναμένεται αυξημένη κίνηση οχημάτων και πεζών, επισημαίνουμε ότι πρέπει να ακολουθούνται οι υποδείξεις των υπαρχόντων σημάτων απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης, διότι εγκυμονείται κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος από την κατάληψη με σταθμευμένα μεγάλου μέρους του ενός τος κυκλοφορίας, καθώς επίσης δημιουργείται συμφόρηση της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στην ομαλή ροή της ς κίνησης.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να αποτραπεί η παραπάνω κατάσταση, γνωστοποιούμε ότι από 30-05-2016 θα εφαρμοστεί αυστηρός έλεγχος της τήρησης των πινακίδων τροχαίας κυκλοφορίας.

Παράλληλα, τονίζεται ότι για την εξυπηρέτηση των οδηγών λειτουργεί και ο Σταθμός Αυτοκινήτων του λιμένα και έχει προβλεφθεί η έκδοση καρτών μηνιαίας ή ετήσιας διάρκειας με προνομιακή τιμή.

Ενημερώνονται επίσης οι ξενοδοχειακές παραλιακές ότι παρέχεται πλέον και δυνατότητα έκδοσης καρτών στάθμευσης στον Σταθμό Αυτοκινήτων του λιμένα επ' ονόματι της επιχείρησής τους, προκειμένου να χορηγούνται στους πελάτες τους.

Για τα σχετικά αιτήματα παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με την ΟΛΒ ΑΕ/Τμήμα Εκμετάλλευσης από 30-05-2016”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση