Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Απαγόρευση στάθμευσης – στάσης οχημάτων στην Αργοναυτών
Απαγόρευση στάθμευσης – στάσης οχημάτων στην Αργοναυτών

Απαγόρευση στάθμευσης – στάσης οχημάτων στην Αργοναυτών

Αυστηρούς ελέγχους τήρησης των πινακίδων τροχαίας κυκλοφορίας ξεκινά ο ΟΛΒ ΑΕ στην παραλιακή οδό Αργονυατών προκειμένου να αποτραπεί η στάση και στάθευση οχημάτων.

Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΟΛΒ ΑΕ ανακοινώνει προς τους οδηγούς που κινούνται και σταθμεύουν στην παραλιακή οδό Αργοναυτών τα εξής:

“Δεδομένου ότι μπαίνουμε στην τουριστική περίοδο και αναμένεται αυξημένη κίνηση οχημάτων και πεζών, επισημαίνουμε ότι πρέπει να ακολουθούνται οι υποδείξεις των υπαρχόντων σημάτων απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης, διότι εγκυμονείται κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος από την με σταθμευμένα μεγάλου μέρους του ενός ρεύματος κυκλοφορίας, καθώς επίσης δημιουργείται συμφόρηση της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στην ομαλή ροή της τροχαίας κίνησης.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να αποτραπεί η παραπάνω κατάσταση, γνωστοποιούμε ότι από 30-05- θα εφαρμοστεί αυστηρός της τήρησης των πινακίδων τροχαίας κυκλοφορίας.

Παράλληλα, τονίζεται ότι για την εξυπηρέτηση των οδηγών λειτουργεί και ο Σταθμός Αυτοκινήτων του λιμένα και έχει προβλεφθεί η έκδοση καρτών μηνιαίας ή ετήσιας διάρκειας με προνομιακή τιμή.

Ενημερώνονται επίσης οι ξενοδοχειακές παραλιακές ότι παρέχεται πλέον και δυνατότητα έκδοσης καρτών στάθμευσης στον Σταθμό Αυτοκινήτων του λιμένα επ’ ονόματι της επιχείρησής τους, προκειμένου να χορηγούνται στους πελάτες τους.

Για τα σχετικά αιτήματα παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με την ΟΛΒ ΑΕ/Τμήμα Εκμετάλλευσης από 30-05-”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση