Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απαγχονίστηκε 44χρονος καθηγητής
Απαγχονίστηκε 44χρονος καθηγητής

Απαγχονίστηκε 44χρονος καθηγητής

Άσχημο τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 44χρονος καθηγητής που σήμερα το πρωί βρέθηκε απαγχονισμένος, με αυτοσχέδιο βρόγχο στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Την τραγική εικόνα του γιού τους αντίκρισαν οι γονείς του και επί τόπου πήγε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τη σορό στο οσοκομείο, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε .

Ο 44χρονος εκτιμάται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η

Με αφορμή το θάνατο του αυτόχειρα η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ομού εμφανώς σοκαρισμένη από το γεγονός εξέδωσε το παρακάτω κείμενο: «ιατί ένας υπέροχος να φεύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα;

ιατί ένας εκπαιδευτικός ν' αφήνει τους αγαπημένους του μαθητές χωρίς την παρουσία του;

Γιατί ένας εξαίρετος συνάδελφος να φτωχαίνει με την απουσία του την εκπαιδευτική κοινότητα;

Αυτό το μεγάλο Γιατί μας βασανίζει Χρήστο.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένας που τιμούσε το Δημόσιο Σχολείο, που μάχονταν για τους μαθητές με ειδικές ικανότητες, που στήριξε με την παρουσία του το σχολείο του και την ειδική αγωγή, που με το χιούμορ του απάλυνε κάθε γκρίζο που υπήρχε στη ζωή των μαθητών και των συναδέλφων του, δεν είναι πια μαζί μας.

Ξέρουμε ότι αυτό το Γιατί δε θα απαντηθεί ποτέ. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι ήδη λείπεις σ' εμάς τους συναδέλφους σου, στους αγαπημένους σου μαθητές, στους δικούς σου ανθρώπους.

Καλό ταξίδι Χρήστο.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση