Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Απαγχονισμένη βρέθηκε αγνοούμενη στον Κισσό Πηλίου
Απαγχονισμένη βρέθηκε αγνοούμενη στον Κισσό Πηλίου

Απαγχονισμένη βρέθηκε αγνοούμενη στον Κισσό Πηλίου

Τέλος στη της έβαλε μια μεσήλικη γυναίκα, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στις 5.30 το απόγευμα, σε δάσος στον Κισσό Πηλίου και σε κοντινή απόσταση από το της.

Η γυναίκα, 55 περίπου ετών, αγνοούνταν και μετά από ολοήμερη Πυροσβεστικής, ΕΜΑΚ και Αστυνομίας, βρέθηκε απαγχονισμένη και φαίνεται να προέβη στην απονενοημένη πράξη, διότι πρόσφατα έχασε τον σύζυγό της.

Την εξαφάνιση της γυναίκας δήλωσαν συγγενείς της χθες το βράδυ στο Μηλεών και από σήμερα το πρωί ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσής της με 10 (και κλιμάκιο τεσσάρων ατόμων της ΕΜΑΚ κι ένας σκύλος διάσωσης) και αστυνομικούς, που έκαναν έρευνες κοντά στο χωριό, δεδομένου ότι η αυτόχειρας είχε παραπάνω κιλά και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Από νωρίς το πρωί και αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή κοντά στο χωριό, χωρίς , ενώ νωρίς το απόγευμα οι έρευνες επαναλήφθηκαν από τους , πριν πέσει το σκοτάδι, στην γύρω περιοχή , με να την εντοπίσουν απαγχονισμένη, με αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε περάσει σε κλαδί δένδρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τα προβλήματα στην διάθεση ευπαθών προϊόντων στις Λαϊκές Αγορές - https://t.co/iQgdceCcpS -

  • Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς - https://t.co/tx7U3cOc2F -

  • Βιώσιμη κινητικότητα και νέοι ποδηλατόδρoμοι στον Βόλο, μια ακόμα ευκαιρία ή απειλή; - https://t.co/0XWzWY2tIN -

"Αλιεύοντας" την είδηση