Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Απ. Γαλάτης: Δεν είναι μολυσμένος ο Παγασητικός κόλπος
Απ. Γαλάτης: Δεν είναι  μολυσμένος ο  Παγασητικός κόλπος

Απ. Γαλάτης: Δεν είναι μολυσμένος ο Παγασητικός κόλπος

Δεν είνι μολυσμένος ο Πγασητικός κόλπος από επιβαρυμένα με , e-coli και εντερόκκοκους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μίας μέτρησης που δημοσιοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολος αλάτης.

Το δείγμα, όπως και άλλα τα οποία θα δοθούν στην δημοσιότητα στη συνέχεια, ελήφθη από διαπιστευμένο εργαστήριο στο Βόλο στις 27 Ιανουαρίου 2017 και παραδόθηκε σήμερα στη ΔΕΥΑΜΒ, Όπως επισήμανε ο κ. αλάτης, τα αποτελέσματα από τα που έλαβε εργαστήριο της Αθήνας αναμένονται εντός των επομένων ημερών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο συγκεκριμένο δείγμα που ελήφθη σε βάθος 40 μέτρων και σε απόσταση λίγων μέτρων από το σημείο που εκβάλλει ο αγωγός λυμάτων στο Αγκίστρι, τα κολοβακτιρίδια είναι 76 στα ml με όριο τα 500 ml, τα e-coli είναι 4 στα 100ml με όριο τα 200.

“Ο ήταν, είναι και θα είναι καθαρός” επισήμανε ο κ. Γαλάτης και πρόσθεσε ότι ο τρόπος που έκανε την δειγματοληψία η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αμφισβητούνται από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Τα κολοβακτιρίδια είναι 76 στα ml με όριο τα 500 ml, τα e-coli είναι 4 στα 100ml με όριο τα 500 το ίδιο και οι εντερόκοκκοι με όριο όμως τα 200.

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στον εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση