Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αντιπροσωπεία της Ν.Δ. στις Βρυξέλλες
Αντιπροσωπεία της Ν.Δ. στις Βρυξέλλες

Αντιπροσωπεία της Ν.Δ. στις Βρυξέλλες

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο επικεφαλής των γαλάζιων ευρωβουλευτών Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Κωστής Χατζηδάκης είναι τα τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που μεταβαίνουν, εσπευσμένα, στις για επαφές ενόψει της λήξης του τελεσιγράφου που έχει δώσει η ευρωζώνη στην ελληνική κυβέρνηση.

Η απόφαση ελήφθη από τον κ. Ευ. Μεϊμαράκη στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να ασκηθεί πίεση προς τα αδελφά της .Δ. κόμματα για την εξεύρεση λύσης που θα διατηρεί την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο επικρατεί δυσθυμία για τη στάση του επικεφαλής του ΕΛΚ κ. Μ. Βέμπερ στην πρωϊνή συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, όταν και εμφανίστηκε ως ο πιο σκληρός επικριτής της ελληνικής κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλάζια αντιπροσωπεία μεταβαίνει στις με πρωτοβουλία της και όχι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση του κ. Αλ. Τσίπρα.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση