Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες 51χρονος που δάγκωσε δύο αστυνομικούς
Αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες 51χρονος που δάγκωσε δύο αστυνομικούς

Αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες 51χρονος που δάγκωσε δύο αστυνομικούς

Αντιμέτωπος με τον μισό…Ποινικό Κώδικα βρίσκεται ένας 51χρονος που συνελήφθη αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, στην Εθνική Οδό Βόλου – Φαρσάλων στο ύψος της Χρυσής Ακτής, και φέρεται να δάγκωσε δύο από αυτούς…

Ειδικότερα ο οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε για συνολικά πέντε αδικήματα.

Δηλαδή για ψευδή αναφορά, για κατά της αρχής, για απλές σωματικές βλάβες κατά συρροή, για εξύβριση κατά συρροή, όπως και για απειλή κατά συρροή και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο στις 23 Ιανουαρίου του 2019.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυ έκαναν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 43χρονος και συνοδηγός ήταν ο 51χρονος.

Ο οδηγός ήταν τυπικός στον έλεγχο, ο 51χρονος έδωσε στους αστυνομικούς , ενώ όταν βρίσκονταν εκτός του οχήματος, αρνήθηκε έλεγχο, έβρισε και απώθησε τους αστυνομικούς.

Οι αστυ αναγκάστηκαν να τον κυνηγήσουν, ενώ ο δράστης τους προκάλεσε σωματικές βλάβες δαγκώνοντας μάλιστα δύο από αυτούς…

Ζητήθηκε η συνδρομή της ΟΠΚΕ για να ακινητοποιηθεί ο , ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή κάθειρξης πέντε ετών για παράβαση του αρ. 386 του Ποινικού Κώδικα για κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα.

Οι δύο αστυνομικοί τα, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση