Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αντιμέτωποι με κακουργηματικού χαρακτήρα ληστεία οι δύο τσαντάκηδες
Αντιμέτωποι με κακουργηματικού χαρακτήρα ληστεία οι δύο τσαντάκηδες

Αντιμέτωποι με κακουργηματικού χαρακτήρα ληστεία οι δύο τσαντάκηδες

Απολογούντι σήμερ στον ανακριτή οι δύο “τσαντάκηδες” 38 και 33 ετών αντίστοιχα, εναντίον των οποίων χθες ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε σε βαθμό κακουργήματος για από κοινού, κατ' εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, με την επιβαρυντική περίσταση ότι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε δίκυκλη , φορούσαν και με τη χρήση βίας έκλεψαν την τσάντα μιας 79χρονης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 25 € και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα μιας 73χρονης, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς κόπηκε το λουρί.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως τον εντοπισμό και τη των δραστών το βράδυ της Τρίτης στο Βόλο.

Η κατασχέθηκε, καθώς επίσης και το προαναφερόμενο αφαιρεθέν χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του 38χρονου και το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Οι δύο με τις σε βάρος τους κατηγορίες, οδηγήθηκαν στον ανακριτή, όπου ζήτησαν και έλα προθεσμία για να προετοιμάσουν για σήμερα τις απολογίες τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση