Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων του Νοσοκομείου Βόλου
Αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων του Νοσοκομείου Βόλου

Αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων του Νοσοκομείου Βόλου

Προχωρά η αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων  του Αχιλλοπουλείου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου καθώς  ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου. Το είναι προϋπολογισμού 225.000 €  και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο ενός συγκροτημένου σχεδίου ενίσχυσης των δομών δημόσιας υγείας, συνεχίζει να εξοπλίζει νοσοκομεία, κέντρα υγείας και άλλες δομές με όλα εκείνα που χρειάζονται ώστε να παρέχονται στους πολίτες υπηρεσίες περίθαλψης υψηλού επιπέδου. Πεποίθησή μας είναι ότι ανεπτυγμένο είναι το κράτος εκείνο στο οποίο οι πλούσιοι προστρέχουν στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και όχι οι φτωχοί στις ιδιωτικές. Στηρίζουμε το βασικό και αναγκαίο αγαθό της δημόσιας υγείας στην περιφέρεια Θεσσαλίας».

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια πέντε (5) πλήρων αναισθησιολογικών συγκροτημάτων, κατάλληλων για χρήση σε ασθενείς όλων των ηλικιών (ενήλικες, παιδιά, νεογνά) χωρίς καμία απαίτηση προσαρμογής των συστημάτων τους, σε τροχήλατη βάση με σύστημα πέδησης, με Αναπνευστήρα, Μόνιτορ αιμοδυναμικών παραμέτρων, Μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων, Καπνογραφία, Βάθος αναισθησίας, ηλεκτρονικό σύστημα χορήγησης και ρύθμισης της ροής αερίων, και με όλα τα πλέον σύγχρονα μοντέλα αερισμού. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε θέματα χρήσης και λειτουργίας, καθώς και του τεχνικού προσωπικού για την διάγνωση βλαβών.

Με την προμήθεια των νέων αναισθησιολογικών συγκροτημάτων ενσωματώνεται στο Νοσοκομείο η πλέον σύγχρονη ιατρική στον τομέα της αναισθησίας, συμβάλλοντας στην μείωση του χρόνου ανάνηψης και του απαιτούμενου προσωπικού για την ολοκλήρωση των επεμβάσεων προς όφελος του ασθενούς. Ωφελούμενοι του έργου είναι ο της περιοχής ευθύνης του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου καθώς και οι επισκέπτες της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση