Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων του Νοσοκομείου Βόλου
Αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων του Νοσοκομείου Βόλου

Αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων του Νοσοκομείου Βόλου

Προχωρά η αντικατάσταση πέντε αναισθησιολογικών συγκροτημάτων  του Αχιλλοπουλείου ενικού καθώς  ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης του έργου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 225.000 €  και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Σε του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Η Θεσσαλίας στο πλαίσιο ενός συγκροτημένου σχεδίου ενίσχυσης των δομών δημόσιας υγείας, συνεχίζει να εξοπλίζει νοσοκομεία, κέντρα υγείας και άλλες δομές με όλα εκείνα που χρειάζονται ώστε να παρέχονται στους πολίτες υπηρεσίες περίθαλψης υψηλού επιπέδου. Πεποίθησή μας είναι ότι ανεπτυγμένο είναι το κράτος εκείνο στο οποίο οι πλούσιοι προστρέχουν στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας και όχι οι φτωχοί στις ιδιωτικές. Στηρίζουμε το βασικό και αναγκαίο αγαθό της δημόσιας υγείας στην περιφέρεια Θεσσαλίας».

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΟΥ

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια πέντε (5) πλήρων αναισθησιολογικών συγκροτημάτων, κατάλληλων για χρήση σε όλων των ηλικιών (ενήλικες, παιδιά, νεογνά) χωρίς καμία απαίτηση προσαρμογής των συστημάτων τους, σε τροχήλατη βάση με σύστημα πέδησης, με Αναπνευστήρα, Μόνιτορ αιμοδυναμικών παραμέτρων, Μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων, Καπνογραφία, Βάθος αναισθησίας, ηλεκτρονικό σύστημα χορήγησης και ς της ροής αερίων, και με όλα τα πλέον σύγχρονα μοντέλα αερισμού. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε θέματα χρήσης και λειτουργίας, καθώς και του τεχνικού προσωπικού για την διάγνωση βλαβών.

Με την προμήθεια των νέων αναισθησιολογικών συγκροτημάτων ενσωματώνεται στο Νοσοκομείο η πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία στον τομέα της αναισθησίας, συμβάλλοντας στην μείωση του χρόνου ανάνηψης και του απαιτούμενου προσωπικού για την ολοκλήρωση των επεμβάσεων προς όφελος του ασθενούς. Ωφελούμενοι του έργου είναι ο πληθυσμός της περιοχής ευθύνης του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου καθώς και οι επισκέπτες της περιοχής.

"Αλιεύοντας" την είδηση