Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Την Παρασκευή στο Δ.Σ.Βόλου ο αντικαταστάτης του Αχ. Μπέου
Την Παρασκευή στο Δ.Σ.Βόλου ο αντικαταστάτης του Αχ. Μπέου

Την Παρασκευή στο Δ.Σ.Βόλου ο αντικαταστάτης του Αχ. Μπέου

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 2.30 το μεσημέρι συνεδριάζει το . Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η λήψη απόφασης για την αναπλήρωση του δημάρχου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 89 παρ.2 του .3463/2006.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που απεστάλη στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου “Με την με αριθμό ΕΜΠ. 23 Απόφαση του εκτελούντος καθήκοντα . . Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, η οποία μας κοινοποιήθηκε στις 14.12.2015 τίθεται σε κατάστασης αργίας ο δήμαρχος .

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 89 του . 3463/2006 : « Αν ο δήμαρχος τεθεί σε , τα καθήκοντα του ασκεί αντιδήμαρχος ο οποίος ορίζεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Με την ίδια απόφαση ορίζεται, για την περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του , αναπληρωτής ένας από τους αντιδημάρχους ή δημοτικούς συμβούλους του επιτυχόντος συνδυασμού………….»

Σύμφωνα με τα ανωτέρω καλείται το Βόλου :

Να ορίσει αντιδήμαρχο αναπληρωτή του τεθέντος σε Δημάρχου για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η κατάσταση αργίας καθώς και αναπληρωτή του εκτελούντος τα καθήκοντα Δημάρχου”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση