Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Αντίδραση δήμου Ρήγα Φεραίου στην κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο Βελεστίνου
Αντίδραση δήμου Ρήγα Φεραίου στην κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο Βελεστίνου

Αντίδραση δήμου Ρήγα Φεραίου στην κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο Βελεστίνου

 

Τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή του στην κατασκευή πλευρικού σταθμού διοδίων στην είσοδο της Εθνικής Οδού στον κόμβο Βελεστίνου για τους κατευθυνόμενους προς εκφράζει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Τα πλευρικά διόδια θα επιβαρύνουν τους δημότες όχι μόνο για τις διαδρομές προς -Λαμία- αλλά και για τις κοντινές διαδρομές εντός των ορίων του Δήμου, καθώς το βρίσκεται στη διαδρομή του άξονα της Εθνικής οδού Βελεστίνου-Αθήνας.

Το γεγονός ότι κλείνει σταδιακά ο Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Aθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ) δεξιά και αριστερά θα αναγκάζει τους δημότες να χρησιμοποιούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο προκειμένου να αποφεύγουν την πληρωμή των νέων διοδίων, με να δημιουργείται κίνδυνος από τη χρήση αυτού λόγω έλλειψη οδικής ασφάλειας.

Λόγω όλων αυτών των συνεπειών, ο Δήμος θα προχωρήσει σε άμεση επαφή με όμορους Δήμους, φορείς και συλλόγους της περιοχής προκειμένου να υπάρξει μαζική κινητοποίηση και αντίδραση στην ενέργεια κατασκευής διοδίων.

Εάν δεν αποκατασταθεί άμεσα μία τέτοιου είδους αδικία θα προκαλέσει διαμαρτυρίες και έντονες αντιδράσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στη λήψη περαιτέρω αποφάσεων στέλνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση