Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανοιξιάτικο παζάρι στον πεζόδρομο της Ερμού των μαθητών του ΕΕΕΕΚ
Ανοιξιάτικο παζάρι στον πεζόδρομο της Ερμού των μαθητών του ΕΕΕΕΚ

Ανοιξιάτικο παζάρι στον πεζόδρομο της Ερμού των μαθητών του ΕΕΕΕΚ

Ξεκίνησε το ανοιξιάτικο παζάρι στον πεζόδρομο της στον Άγιο ικόλαο των του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης , οι οποίοι θα εκθέσουν τις χειροποίητες κατασκευές τους μέχρι αύριο στις 9 το βράδυ.

«Είπαμε φέτος να βγούμε προς τα έξω να μας γνωρίσει ο κόσμος, που μας ενίσχυσε και για την αγορά του λεωφορείου και να κάνουμε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην πόλη», τόνισε η Φωτεινή Γρηγορίου διευθύντρια του σχολείου.

Στο ΕΕΕΕΚ λειτουργούν τρία εργαστήρια: μαγειρικής, ζαχαρος και τουριστικών επαγγελμάτων, γεωπονίας, τροφίμων περιβάλλοντος και κεραμικής.

Επιπλέον λειτουργεί και η Σχολική Εικονική Επιχείρηση με τους να δουλεύουν όλο το διάστημα.

Τα προϊόντα των εργαστηρίων βγήκαν στο ανοιξιάτικο παζάρι, που εκτίθεται στον Άγιο ικόλαο και ο περαστικός μπορεί να δει και να αγοράσει, ανθοκομικά και κηπευτικά, λαμπάδες για το με κεραμικά, πασχαλινές παρασκευές (τσουρέκια, αυγά, κουλουράκια).

Το ανοιξιάτικο παζάρι του ΕΕΕΕΚ λειτουργεί στον πεζόδρομο της , στο ύψος του Αγ. Νικολάου, από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

«Ευελπιστούμε ότι θα περάσει ο κόσμος, θα μας γνωρίσει θα αλληλεπιδράσουμε και θα μας ενισχύσει», ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου, που πρόσθεσε ότι τα παιδιά του σχολείου θα βρίσκονται στο χώρο του παζαριού σήμερα Τρίτη το απόγευμα και αύριο Τετάρτη πρωί και απόγευμα.

Αναφορικά με τα έσοδα, που αναμένεται να είναι μικρά λόγω των πολλών εξόδων, από το ανοιξιάτικο παζάρι θα διατεθούν ίσως για μια εκδρομή των παιδιών, ή κάτι ανταποδοτικό για να το χαρούν.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση