Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ανοιξιάτικο παζάρι στον πεζόδρομο της Ερμού των μαθητών του ΕΕΕΕΚ
Ανοιξιάτικο παζάρι στον πεζόδρομο της Ερμού των μαθητών του ΕΕΕΕΚ

Ανοιξιάτικο παζάρι στον πεζόδρομο της Ερμού των μαθητών του ΕΕΕΕΚ

Ξεκίνησε το ανοιξιάτικο στον πεζόδρομο της Ερμού στον Άγιο Νικόλαο των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης , οι οποίοι θα εκθέσουν τις χειροποίητες κατασκευές τους μέχρι αύριο στις 9 το βράδυ.

«Είπαμε φέτος να βγούμε προς τα έξω να μας γνωρίσει ο κόσμος, που μας ενίσχυσε και για την του λεωφορείου και να κάνουμε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην πόλη», τόνισε η Φωτεινή Γρηγορίου διευθύντρια του σχολείου.

Στο ΕΕΕΕΚ λειτουργούν τρία εργαστήρια: μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και τουριστικών επαγγελμάτων, γεωπονίας, τροφίμων περιβάλλοντος και κεραμικής.

Επιπλέον λειτουργεί και η Σχολική Εικονική Επιχείρηση με τους μαθητές να δουλεύουν όλο το διάστημα.

Τα προϊόντα των εργαστηρίων βγήκαν στο ανοιξιάτικο , που εκτίθεται στον Άγιο Νικόλαο και ο περαστικός μπορεί να δει και να αγοράσει, ανθοκομικά και κηπευτικά, λαμπάδες για το Πάσχα με κεραμικά, πασχαλινές παρασκευές (τσουρέκια, αυγά, κουλουράκια).

Το ανοιξιάτικο παζάρι του ΕΕΕΕΚ λειτουργεί στον πεζόδρομο της Ερμού, στο ύψος του Αγ. Νικολάου, από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

«Ευελπιστούμε ότι θα περάσει ο κόσμος, θα μας γνωρίσει θα αλληλεπιδράσουμε και θα μας ενισχύσει», ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου, που πρόσθεσε ότι τα παιδιά του σχολείου θα βρίσκονται στο χώρο του παζαριού σήμερα Τρίτη το απόγευμα και αύριο Τετάρτη πρωί και απόγευμα.

Αναφορικά με τα έσοδα, που αναμένεται να είναι μικρά λόγω των πολλών εξόδων, από το ανοιξιάτικο παζάρι θα διατεθούν ίσως για μια των παιδιών, ή κάτι ανταποδοτικό για να το χαρούν.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση