Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανοίγει τις πίστες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Ανοίγει τις πίστες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ανοίγει τις πίστες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Μετά πό στοχευμένες ενέργειες, σωστό συντονισμό, σε συνεργσία με τον ΕΟΣ και τις κατάλληλες εργασίες μεταφοράς χιονιού και χιονόστρωσης των πιστών, ανοίγει για τις επόμενες τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την 26 Δεκεμβρίου, το χιονοδρομικό Πηλίου, το οποίο πλέον είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του και τους λάτρεις του βουνού.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν  γινόταν συνεχής διάστρωση των πιστών και μεταφέρθηκαν τητες χιονιού από άλλους παρακείμενους χώρους, στοχεύοντας στη διατήρηση του χιονιού αφενός και στην εξασφάλιση ασφαλών πιστών προς χρήση αφετέρου.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτης, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονο θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το LIFT Πήλιο 3 (διπλό), στο οποίο θα υπάρχει ειδικός χώρος στάθμευσης στη βάση του χιονοδρομικού υ, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Το Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα.

Οι κάρτες θα κυμανθούν στην τιμή των 8 ευρώ και στην τιμή των 5 ευρώ για χρήση του baby lift.

Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων.

Για τους χώρους ς του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση