Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Ανοίγει τις πίστες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Ανοίγει τις πίστες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Ανοίγει τις πίστες του το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Μετά από στοχευμένες ενέργειες, σωστό συντονισμό, σε συνεργασία με τον ΕΟΣ και τις κατάλληλες εργασίες μεταφοράς χιονιού και χιονόστρωσης των πιστών, ανοίγει για τις επόμενες τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, το Πηλίου, το οποίο πλέον είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν  γινόταν συνεχής διάστρωση των πιστών και μεταφέρθηκαν ποσότητες χιονιού από άλλους παρακείμενους χώρους, στοχεύοντας στη διατήρηση του χιονιού αφενός και στην εξασφάλιση ασφαλών πιστών προς χρήση αφετέρου.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτης, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το LIFT Πήλιο 3 (διπλό), στο οποίο θα υπάρχει ειδικός στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα.

Οι κάρτες θα κυμανθούν στην τιμή των 8 ευρώ και στην τιμή των 5 ευρώ για χρήση του baby lift.

Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα ενοικιάσεων.

Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση