Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανοιγει ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης στις Νηές Σούρπης
Ανοιγει ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης στις Νηές Σούρπης

Ανοιγει ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης στις Νηές Σούρπης

Λύση στο ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στις Νηές της Σούρπης δίνει ο Άρειος Πάγος, καθώς σύμφωνα με απόφαση του σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εξέλιξη που οδηγεί όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού Κώστας Πανταζώνας, στο ξεμπλοκάρισμα της γνωστής επένδυσης στην περιοχή.

Ο έμπορος του Αλμυρού χαρακτήρισε αισιόδοξη την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου και επισήμανε ότι η επένδυση, που προβλέπει τη ξενοδοχείου, βρίσκει πλέον τον βηματισμό της.

Ερωτηθείς για το θέμα των προτεραιοτήτων και αν η επένδυση στις Νηές αποτελεί από τις πρώτες της εταιρίας, ο κ. Πανταζώνας απάντησε ότι είναι συνεπής προς τις υποχρεώσεις που έχει, δηλαδή την πληρωμή των μισθωμάτων και παρακολουθεί από κοντά το θέμα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τέλης Μπασδάνης ανέφερε ότι θα κάνει συνάντηση με τον Μητροπολίτη και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, για να ενημερωθεί για το θέμα και έφερε το παράδειγμα της Καλαμάτας, όπου μια επένδυση απογείωσε το της περιοχής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση