Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επιτελείο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Βόλο- «Άνω – κάτω» το Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την παράδοση κομματικής ταυτότητας του κ. Γαργάλα
Επιτελείο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Βόλο- «Άνω – κάτω» το Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την παράδοση κομματικής ταυτότητας του κ. Γαργάλα

Επιτελείο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Βόλο- «Άνω – κάτω» το Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή την παράδοση κομματικής ταυτότητας του κ. Γαργάλα

«Άνω – κάτω» έγινε το Δημοτικό Συμβούλιο , κατά τη σημερινή του συνεδρίαση με αφορμή αναφορά του Αντιδημάρχου κ. Λιβογιάννη ότι ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. Γαργάλας κατέθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ την κομματική του ταυτότητα.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο  Θαν. Θεοδώρου, ενημέρωσε το σώμα ότι «σήμερα το πρωί επικοινώνησε ο Διευθυντής του υ του αρμόδιου Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον ίδιο και είπαν ότι μέχρι την Πέμπτη θα έρθει επιτελείο για να κάνει έλεγχο στο χώρο που πρότεινε ο Δήμος στις εγκαταστάσεις της ΜΟΖΑΣ Α.Ε. στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Βόλου».
Ζητώντας τον λόγο, ο Αντιδήμαρχος σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Βουλευτής ς του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεικόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό και για την κατάθεση της κομματικής ταυτότητας από τον κ. Γαργάλα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο σχολιασμός αυτός στάθηκε αρκετός για να «ανάψουν τα αίματα».
Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. Γαργάλας απαντώντας είπε «Η αξιοπρέπεια και η δική μου και των άλλων πέντε είναι πάρα πολύ ακριβή και σαφέστατα δεν κοστίζει ούτε 8 ευρώ ανά άτομο ούτε μπορεί να περιφραχτεί με φράχτη των .000 ευρώ.
Κάναμε σοβαρότατες και για λογαριασμό της Δ.Α. προτάσεις για το προσφυγικό. Τις υποβαθμίσατε. Είναι δικός σας λογαριασμό σας, αλλά το προσφυγικό θα το έχετε δίπλα σας κι έπρεπε αν είχατε αυτιά να ακούτε να πάρετε τις περισσότερες από αυτές τις προτάσεις και να τις εντάξετε στο σχέδιο περιφρούρησης της πόλης. Δεν το κάνατε».
Στη συνέχεια ακολούθησε λεκτική ααράθεση μεταξύ του κ. Γαργάλα και του κ. Λιβογιάννη. Ο κ. Γαργάλας είπε προς τον κ. Λιβογιάννη «Εγώ έχω τουλάχιστον κομματική ταυτότητα εσείς τι έχετε?» για να του απαντήσει ο κ. Λιβογιάννης «έχω δύο » και να του ανταπαντήσει ο κ. Γαργάλας «γι αυτό θα σας ψάχνει η Ασφάλεια σύντομα».
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς ρώτησε τον κ. Γαργάλα γιατί κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα για να του απαντήσει ο κ. Γαργάλας ότι δεν θα απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.Συνεχίζοντας ο κ. Μουλάς απευθυνόμενος προς τον κ. Γαργάλα του είπε «εγώ θέλω να σας προστατέψω κ. Γαργάλα γιατί ακούγετε ότι καταθέσατε την κομματική σας ταυτότητα επειδή δεν επιλεχθήκατε σε μια θέση με μισθό».
Ακολούθησε έντονος δις μεταξύ των κ.κ. Γαργάλα και Μουλά, ενώ ο επικεφαλής της β' ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. Μιτζικός τόνισε η Δ.Α. υποχρεούται να ζητήσει τα απαραίτητο κονδύλι και ζήτησε να υπάρξει άμεση συνεργασία με την .
Τέλος ο κ. Θεοδώρου επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή δεν κοστολογεί ανθρώπινες ζωές. «Μας ζητήθηκε από το Υπουργείο να κάνουμε αυτή την έρευνα. Για τον καημό που έχετε κάποιοι με ποιον μιλά ο Υπουργό σας είπα να παραιτηθούμε όλοι μαζί και να πάμε σε εκλογές  να δείτε» σχολίασε χαρακτηριστικά.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση