Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανήλιο: Αθωώθηκε ο 20χρονος για την επίθεση στον πατέρα του
Ανήλιο: Αθωώθηκε ο 20χρονος για την επίθεση στον πατέρα του

Ανήλιο: Αθωώθηκε ο 20χρονος για την επίθεση στον πατέρα του

Αθώο λόγω αμφιβολιών για απλή σωματική βλάβη, έκρινε το Αυτόφωρο τον 20χρονο από το Ανήλιο, ο οποίος κατηγορούνταν και για ενδοοικογενειακή απειλή, αλλά η δίωξη έπαυσε, καθώς δεν υποβλήθηκε μήνυση από τον πατέρα – θύμα του νεαρού.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου μετά την ανακοίνωση της ς, κάλεσε τον πατέρα του 20χρονου άμεσα να βρει έναν ψυχίατρο για το παιδί του, καθώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα λόγω των εκρήξεων θυμού του νεαρού.

Πρόσθεσε πως η ήταν πολύ επιεικής, θέλοντας η Δικαιοσύνη να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον 20χρονο και πως σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά, η τιμωρία του θα είναι αναπόφευκτη.

Στην κατάθεση του ο πατέρας είπε πως ο γιος του παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά ιδίως απέναντι του, γεγονός που το χαρακτήρισε ανεξήγητο, καθώς μετά από το δεύτερο Αυτόφωρο του περασμένου Ιουλίου είχε ηρεμήσει για κάποιο διάστημα, αλλά πρόσφατα εμφάνισε και πάλι σημάδια θυμού.

Υποστήριξε ότι ο 20χρονος δεν ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή και τον χαρακτήρισε επικίνδυνο για τη σωματική υγεία τόσο του ιδίου, όσο της ς του και της αδελφής του.

Ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στο περιστατικό επίθεσης στον πατέρα του, είπε ότι του όρμησε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Δήλωσε ότι εκνευρίστηκε, επειδή ο πατέρας του αστειεύτηκε μαζί του ότι έχει συνάψει σχέση με κάποια κοπέλα, κάτι που δεν είναι αλήθεια, καθώς όπως είπε είναι “μικρός ακόμα για τέτοια”.

Την περασμένη σημειώθηκε νέο περιστατικό στο σπίτι της ς, με αφορμή το κοντρόλ της τηλεόρασης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ήθελε να παρακολουθήσει κάτι συγκεκριμένο, με την αδελφή του να μην το δέχεται, ερχόμενοι έτσι σε αντιπαράθεση.  Αυτός εξοργίστηκε και ήρθε στα χέρια με τον πατέρα του που μπήκε στη μέση.

Ερωτηθείς σχετικά από την έδρα, δήλωσε δυστυχισμένος από τη ζωή του, καθώς θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά και να σταματήσουν στο σπίτι οι καυγάδες.

Επίσης εξέφρασε την επιθυμία να τιμωρηθούν οι πρώην συμμαθητές του που τον χτυπούσαν και τον εκφόβιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν είχε καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου, επειδή φοβόταν ότι στη συνέχεια θα υποστεί χειρότερα πράγματα.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου μόνο για την πράξη της ενδοοικογενειακής απειλής, κάτι που δεν δέχθηκε τελικά το , αθωώνοντας τον.

Υπενθυμίζεται ότι δύο φορές τον περασμένο Ιούλιο ο είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για επίθεση κατά των γονέων του, με το να αποφασίζει τη ποινική διαμεσολάβηση, χωρίς να του επιβάλλει κάποια ποινή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση