Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Ανοικτή η ΠΑΘΕ στις Μικροθήβες
Ανοικτή  η ΠΑΘΕ  στις Μικροθήβες

Ανοικτή η ΠΑΘΕ στις Μικροθήβες

Ανοικτή θα παραμείνει η ΠΑΘΕ αύριο Σάββατο, μετά από κατά πλειοψηφία της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Μικροθηβών, σήμερα το απόγευμα. Ωστόσο η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς, ενώ πάνω από 600 παραμένουν σταθμευμένα στα δεξιά των δύο ρευμάτων της ΠΑΘΕ.

Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου έκανε μια πρώτη το μεσημέρι, με προτάσεις τον αποκλεισμό επί πέντε (12.00-17.00) ή επί 12 ώρες του δρόμου (11.00 – 23.00), αλλά τελικά δεν βγήκε συμπέρασμα, με αποτέλεσμα η να επαναληφθεί σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον αγρότη από το Αερινό Σωτήρη Γαλογαύρο, επειδή ειδικά σήμερα, που έκανε πολύ κρύο, η συμμετοχή των αγροτών στο μπλόκο ήταν πολύ μικρή και για το λόγο αυτό η πλειοψηφία των μελών της συντονιστικής επιτροπής πρότεινε να μην κλείσει ο αύριο Σάββατο, αν και ορισμένα μέλη της εννεαμελούς επιτροπής είχαν αντίθεση , δηλαδή να κλείσει ο για 12 ώρες.

«Εάν αύριο Σάββατο συγκεντρωθούν πολλοί αγρότες στο μπλόκο και αποφασίσουν να κλείσουμε το δρόμο θα το κάνουμε, αλλά εάν οι καιρικές συνθήκες είναι ίδιες, είναι κρίμα να ταλαιπωρήσουμε τους οδηγούς», τόνισε ο Σ. Γαλογαύρος, που τόνισε ότι η κυκλοφορία ούτως ή άλλως γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Τέλος, το μπλόκο των Μικροθηβών, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να μην εκπροσωπηθεί στην Πανελλαδική σύσκεψη που συγκαλεί την Κυριακή το μπλόκο της Νίκαιας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση