Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ανέστειλε την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Ανέστειλε την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ανέστειλε την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Αναστέλλει την πείνας που ξεκίνησε στις 2 του μήνα ο , μετά την σημερινή του ΣΤ’ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δικηγόρος του πολυισοβίτη, Ιωάννα Κούρτοβικ δήλωσε από το νοσοκομείο του Βόλου τα εξής:
Μετά τη δημοσίευση της απόφασης του Αρείου Πάγου, ο ανέστειλε την πείνας, που είχε ξεκινήσει στις 02/05/2019, αποδεχόμενος ότι οι κρίσεις στις οποίες προχώρησε το ΣΤ’ τμήμα του Αρείου Πάγου αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την κατοχύρωση του δικαιώματος στην για όλους τους κρατούμενους, καθώς είναι κρίσεις που αφορούν τόσο στη συνδρομή των τυπικών όσο και των ουσιαστικών προϋποθέσεων για την στην άσκηση του δικαιώματος.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζήτησε να διαβιβάσουμε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι, στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου και σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο που αναγνώρισε το δίκαιο αυτού του αγώνα”.

Σύμφωνα με τη συνήγορο του θα παραμείνει για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ προκειμένου να λάβει την αναγκαία αποκατάστασης και σταδιακής επανόδου σε κανονική .

Στη συνέχεια θα παραμείνει σε θάλαμο του νοσοκομείου για το αναγκαίο χρονικό διάστημα έως ότου αποκατασταθεί η δυνατότητα κίνησης και βάδισης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση