Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό ν/σ και όλα τα αντιαγροτικά μέτρα
Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό ν/σ και όλα τα αντιαγροτικά μέτρα

Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό ν/σ και όλα τα αντιαγροτικά μέτρα

Ανεπιθύμητοι είναι οι που θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό ν/σ και όλα τα αντιαγροτικά μέτρα, τόνισαν σήμερα στις 11.00 το πρωί και που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι του Βόλου, στο ύψος του Τελωνείου και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στα καΐκια και σε πομπή εν πλω κατευθύνθηκαν στο κορδόνι όπου έκαναν μια συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας.

Σαράντα πλοιάρια με αναμμένα καπνογόνα ξεκίνησαν στις 11.15 από το λιμάνι με προορισμό το κορδόνι όπου παρέμειναν μέχρι τις 2.00 μ.μ.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς και μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Ζαγοράς Βάιος Κομνηνός τόνισε: «Τα μέτρα που θέλουν να λάβουν για το ασφαλιστικό και το , σε συνδυασμό με το κόστος παραγωγής, θα μας οδηγήσουν στον αφανισμό, δεν θα βγαίνουμε και θ’ αναγκαστούμε να παρατήσουμε τις δουλειές μας και να προστεθούμε στους άνεργους.
Με τα νέα μέτρα περίπου 80% του εισοδήματος των αγροτών θα πηγαίνει σε ασφαλιστικές εισφορές και φορολογία.»

Ο ίδιος είπε ότι οι της Ζαγοράς ήρθαν με μικρή αντιπροσωπεία του Ανατολικού Πηλίου, λόγω των καιρικών συνθηκών και αυτές τις μέρες κάνουν ενημερωτικές συσκέψεις των αγροτών (σήμερα στο Πουρί, αύριο στη Μακρυρράχη, το Σάββατο στον Κισσό και την Κυριακή στη Ζαγορά) για να αποφασίσουν τους τρόπους αντίδρασης, ζητώντας να πάρουν τα μέτρα αυτά πίσω.

 

 

O

 

Mε αφορμή την καταφανή προσπάθεια απαξιώσεως του πρωτογενούς τομέα εκ μέρους της κυβέρνησης, η Χρυσή Αυγή καλεί τον αγροτικό κόσμο να αντισταθεί σθεναρώς στα εθνοκτόνα σχέδιά της. Το επικείμενο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και , σε συνδυασμό με το κόστος παραγωγής, οδηγεί στην πλήρο αφανισμό αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων και στην εκμηδένιση της Εθνικής Παραγωγής.

Σήμερα το πρωϊ, κλιμάκιο της Τ.Ο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με επικεφαλής το , Παναγιώτη Ηλιόπουλο, παρευρέθη στις τάξεις των αλιέων στο λιμάνι του Βόλου. Η Χρυσή Αυγή παρούσα στις και στο δίκαιο αγώνα τους, στέκεται εξ’ αρχής στο πλευρό του αγροτικού κόσμου.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε: “Όλοι οι Έλληνες αγρότες, κτηνοτρόφοι και  με Ελληνικές Σημαίες στις ! Να δείξουμε στην μνημονιακή αυτή συμπαιγνία ότι ο Λαός είναι παρών και μάχεται μακρυά από μικροπολιτικά συμφέροντα και οφέλη.”

 

 

alieis2alieis

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο #συλλήψεις σε Βόλο και Νότιο Πήλιο για #μουσική #μουσική #συλλήψεις - https://t.co/HJVqueqssB -

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

"Αλιεύοντας" την είδηση