Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανεμβολίαστα 172 τσιγγανόπουλα στη Μαγνησία
Ανεμβολίαστα 172 τσιγγανόπουλα στη Μαγνησία

Ανεμβολίαστα 172 τσιγγανόπουλα στη Μαγνησία

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός 172 παιδιών ρομά που εντοπίστηκαν  ανεμβολίαστα  στην περιοχή του Αλιβερίου και της Αγ. Παρασκευής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ιατρείου που εποπτεύει την περιοχή.

Με αφορμή κρούσμα ιλαράς  στη Μαγνησία, η αντι Μαγνησίας Δωροθέα , διευκρίνισε ότι από τα 172 ανεμβολίαστα παιδιά ρομά, τα 80 εξ' αυτών είναι παντελώς ανεμβολίαστα και τα υπόλοιπα δεν έχουν κάνει τις επαναληπτικές δόσεις, που σημαίνει  «ότι είναι ευπρόσβλητα στον ιό. Ήρθαμε σε επαφή με το Λ ενημερώθηκαν, αλλά επειδή είναι μόνο ένα συνεργείο και τα των ανεμβολίαστων παιδιών ανά την πάρα πολλά μας έδωσαν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι νά ‘ρθουν.

Ζήτησα από το Λ να μετακυλήσουν την αρμοδιότητα στη Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε.Ε Μαγνησίας να στείλουν σε μας τα εμβόλια και να παρέμβουμε. Ήδη από προχθές έχουμε τα εμβόλια και ξεκίνησε ο εμβολιασμός των παιδιών από τους γιατρούς της Π.Ε. και να καθησυχάσουμε τον κόσμο. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα».

Η κα. , διευκρίνισε ότι πρόκειται για παιδιά δημοτικού και πρόσθεσε:  «είναι το γνωστό πρόβλημα κάποιων γονιών που δεν διαθέτουν ούτε την , ούτε το ενδιαφέρον, ότι δεν τίθεται θέμα υγείας μόνο για τα δικά τους παιδιά αλλά και για τα παιδιά των άλλων».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση