Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ανέλαβε καθήκοντα η νέα πρυτανική αρχή του Π.Θ.
Ανέλαβε καθήκοντα η νέα πρυτανική αρχή του Π.Θ.

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα πρυτανική αρχή του Π.Θ.

Συγκροτήθηκε το νέο πρυτανικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το νέο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει ως εξής:
Α. ΠΡΥΤΑΗΣ:
Ζήσης Μαμούρης, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας της
Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Β. ΑΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ:
– Αντιπρύτανις Ιωάννα Λαλιώτου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
– Αντιπρύτανης Μπιλλίνης, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Κτηνιατρικής
της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
– Αντιπρύτανης Ιωάννης Θεοδωράκης, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
– Αντιπρύτανης Στέφανος Παρασκευόπουλος, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Γ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΜΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ:
Αθανάσιος Λόης, με αναπληρωτή τον Σπυρίδωνα Τσαλαπάτα.
Δεν έχει υποδειχθεί εκπρόσωπος των φοιτητών προερχόμενος από τους εκλεγμένους φοιτητές που μετέχουν στη Σύγκλητο.
Γραμματέας του Πρυτανικού Συμβουλίου, ορίζεται η Αικατερίνη Πατρώνη, μόνιμη υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Διοικητικού-Λογιστικού, με αναπληρώτρια την Μαρία-Αγγέλα Μακρυγιάννη, υπάλληλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ, κατηγορίας ΠΕ, ειδικότητας Φιλολόγου.

Συγχαρητήρια επιστολή Αλ.Μεϊκόπουλου

Συγχαρητήρια επιστολή στον καθηγητή του Π.Θ. Ζήση Μαμούρη απέστειλε σήμερα ο ς του ΣΥΡΙΖΑ , με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κάνοντας παράλληλα μνεία στο αξιόλογο ερευνητικό αλλά και διδακτικό έργο που γίνεται στο ίδρυμα.

Στην επιστολή του ο κ. Μεϊκόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Αξιότιμε κ. Μαμούρη,

Με την ευκαιρία ανάληψης από 01.09.2018 των καθηκόντων σας, θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια! Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι ένας ζωντανός οργανισμός με διαρκή ανελικτική πορεία από την ίδρυσή του. Η παρ νέων επιστημόνων και το ερευνητικό του έργο είναι αξιοπρόσεκτα και αποδεικνύουν την άρτια δουλειά και τις άοκνες προσπάθειες που γίνονται από πλευράς καθηγητών και προσωπικού.

Αναλαμβάνετε ως Πρύτανης σε μια κρίσιμη για το Πανεπιστήμιο καμπή, με αρκετές ανοιχτές που, χωρίς να παραγνωρίζουμε την αξία της καθεμιάς, το θέμα της νέας δομής του Πανεπιστημίου και η ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών και του εξοπλισμού του σίγουρα πρωτοστατούν.

Είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για την προ του Πανεπιστημίου και της θέσης του, που με τη σειρά του μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στα ακαδημαϊκά δρώμενα της χώρας μας και στην παραγωγική στήριξη της Θεσσαλίας.

Σας εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και ευόδωση του δύσκολου έργου που αναλαμβάνετε και θα ήθελα να γνωρίζετε πως σε όποιο πεδίο απαιτηθεί η συνεργασία μας, επιθυμώ να την θεωρήσετε δεδομένη, προς όφελος του Πανεπιστημίου και του τόπου”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση