Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου στελέχη της ΑΓΕΤ
Αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου στελέχη της ΑΓΕΤ

Αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου στελέχη της ΑΓΕΤ

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται ο διευθυντής του εργοστασίου της ΑΕΤ και ο υπεύθυνος φόρτωσης προβλήτα, μετά από μήνυση που υπέβαλαν εναντίον τους μέλη της ς πολιτών κατά της καύσης των σκουπιδιών στο Λιμεναρχείο Βόλου, για υποβάθμιση του τος.

Η της διαδικασίας του αυτοφώρου λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα. Τα μέλη της ς πολιτών βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια του Βόλου και αφού ενημερώθηκαν για τις ενέργειες που μπορούν να κάνουν, στη συνέχεια πήγαν στο Λιμεναρχείο και κατέθεσαν μήνυση κατά του διευθυντή του εργοστασίου και του υπεύθυνου φόρτωσης προβλήτα της ΑΓΕΤ.

Η πατάει στο νόμο 1650/86 ( 28) περί υποβάθμισης του τος κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης των απορριμματογενών καυσίμων με κωδικό ΕΚΑ 19.12.10, καθώς έγινε παραβίαση των περιβαλλοντικών όρων μεταφοράς τους.

Επειδή όμως το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ δεν βρίσκεται στη ζώνη αιγιαλού και το Λιμεναρχείο Βόλου, δεν έχει αρμοδιότητα, έγινε σήμα στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που ανέλαβε να εντοπίσει τα δύο στελέχη που αναφέρονται στη μήνυση για να προχωρήσει στη σύλληψη τους.

Τονίζεται ότι σε αυτοψία στελεχών του Λιμεναρχείου και κλιμακίου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, διαπιστώθηκε παράβαση των όρων μεταφοράς των εναλλακτικών καυσίμων.

Συγκεκριμένα αντί να γίνεται με κλειστά φορτηγά, όπως ορίζει η ΑΕΠΟ, γινόταν απευθείας από το με γερανό και στη συνέχεια με κλαρκ σε προσωρινό υπόστεγο στο λιμάνι, με αποτέλεσμα το υλικό να έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον με τους πολίτες να καταγγέλλουν την παρουσία έντονης ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση