Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός
Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός

Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του , νοσηλεύεται ο 27χρονος Βούλγαρος πολυεγκαυματίας, θύμα της τρομερής ς που σημειώθηκε χθες στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΠΕ. Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη το τρίτο άτομο που βρισκόταν στο εργοστάσιο, ενώ οι έρευνες μέχρι τώρα της ς δεν δείχνουν να υπάρχουν και άλλοι νεκροί, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά.

Μεταξύ των… συγγενών του 27χρονου αλλοδαπού που πήγαν να τον επισκεφτούν χθες το βράδυ στο «Αχιλλοπούλειο» εντοπίστηκε και ο τρίτος άνδρας που βρισκόταν μαζί με τους άλλους δύο στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΠΕ χθες το μεσημέρι, την ώρα της φονικής ς, εκτελώντας εργασίες κοπής μετάλλων. Ο άντρας αυτός, έχοντας υποστεί ελαφρά εγκαύματα, έσπευσε να φύγει από το χώρο του εργοστασίου για να μην αναγνωριστεί και συλληφθεί, ωστόσο έκανε το «λάθος» να πάει να επισκεφτεί το φίλο του στο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, Αλικής ή Βουλγαρικής κατς, ο οποίος έδωσε χθες στο Ανακριτικό Τμήμα της ς και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ στην συνέχεια θα γίνει στο χώρο του εργοστασίου.

Στο μεταξύ, η έχει προχωρήσει σε εξονυχιστικούς ελέγχους στο παλιό εργοστάσιο, χωρίς, μέχρι τώρα, να έχει βρει άλλους νεκρούς. Σημειώνεται πως αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως μέσα στο εργοστάσιο βρίσκονταν την ώρα των εργασιών άλλα τέσσερα άτομα, αυτή η φήμη, όμως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση