Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός
Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός

Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, νοσηλεύεται ο 27χρονος πολυεγκαυματίας, θύμα της τρομερής έκρηξης που σημειώθηκε χθες στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΠΕ. Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη το τρίτο άτομο που βρισκόταν στο εργοστάσιο, ενώ οι έρευνες μέχρι τώρα της Πυροσβεστικής δεν δείχνουν να υπάρχουν και άλλοι νεκροί, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά.

Μεταξύ των… συγγενών του 27χρονου αλλοδαπού που πήγαν να τον επισκεφτούν χθες το βράδυ στο «Αχιλλοπούλειο» εντοπίστηκε και ο τρίτος άνδρας που βρισκόταν μαζί με τους άλλους δύο στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΠΕ χθες το μεσημέρι, την ώρα της φονικής έκρηξης, εκτελώντας εργασίες κοπής μετάλλων. Ο άντρας αυτός, έχοντας υποστεί ελαφρά εγκαύματα, έσπευσε να φύγει από το χώρο του εργοστασίου για να μην αναγνωριστεί και συλληφθεί, ωστόσο έκανε το «λάθος» να πάει να επισκεφτεί το φίλο του στο Νοσοκομείο.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, Αλβανικής ή Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος έδωσε χθες στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ στην συνέχεια θα γίνει αναπαράσταση στο χώρο του εργοστασίου.

Στο μεταξύ, η Υπηρεσία έχει προχωρήσει σε εξονυχιστικούς ελέγχους στο παλιό εργοστάσιο, χωρίς, μέχρι τώρα, να έχει βρει άλλους νεκρούς. Σημειώνεται πως αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως μέσα στο εργοστάσιο βρίσκονταν την ώρα των εργασιών άλλα τέσσερα άτομα, αυτή η φήμη, όμως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση