Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός
Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός

Αναζητά απαντήσεις για τη φονική έκρηξη η Πυροσβεστική – Συνελήφθη και ο τρίτος αλλοδαπός

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του , νοσηλεύεται ο 27χρονος Βούλγαρος πολυεγκαυματίας, θύμα της τρομερής έκρηξης που σημειώθηκε χθες στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΠΕ. Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ εντοπίστηκε και συνελήφθη το τρίτο άτομο που βρισκόταν στο εργοστάσιο, ενώ οι έρευνες μέχρι τ της ς δεν δείχνουν να υπάρχουν και άλλοι νεκροί, όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά.

Μεταξύ των… συγγενών του 27χρονου αλλοδαπού που πήγαν να τον επισκεφτούν χθες το βράδυ στο «» εντοπίστηκε και ο τρίτος άνδρας που βρισκόταν μαζί με τους άλλους δύο στο παλιό εργοστάσιο της ΒΙΠΕ χθες το μεσημέρι, την της φονικής έκρηξης, εκτελώντας εργασίες κοπής μετάλλων. Ο άντρας αυτός, έχοντας υποστεί ελαφρά , έσπευσε να φύγει από το χώρο του εργοστασίου για να μην αναγνωριστεί και συλληφθεί, ωστόσο έκανε το «λάθος» να πάει να επισκεφτεί το φίλο του στο .

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, Αλβανικής ή Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος έδωσε χθες στο Ανακριτικό Τμήμα της ς και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ στην συνέχεια θα γίνει ανα στο χώρο του εργοστασίου.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει προχωρήσει σε εξονυχιστικούς ελέγχους στο παλιό εργοστάσιο, χωρίς, μέχρι τώρα, να έχει βρει άλλους νεκρούς. Σημειώνεται πως αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως μέσα στο εργοστάσιο βρίσκονταν την ώρα των εργασιών άλλα τέσσερα άτομα, αυτή η φήμη, όμως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση