Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Αναβλήθηκε η δίκη Δαλούκα κατά Μπέου – Ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημάρχου
Αναβλήθηκε η δίκη Δαλούκα κατά Μπέου – Ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημάρχου

Αναβλήθηκε η δίκη Δαλούκα κατά Μπέου – Ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημάρχου

Απίστευτες σκηνές έλαβαν μέρος, χθες το πρωί στην περιβόητη δίκη Μπέου – Δαλούκα – Αναβολή για τις 20 Οκτωβρίου, λόγω παρέλευσης ωραρίου.

Χθες επρόκειτο να δικαστεί ο Αχιλλέας Μπέος, με κατήγορο τον Γιώργο Δαλούκα, για απόπειρα εκβιασμού κατά του πρώην διαιτητή, πριν το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟ, το 2010. Τελικά, η δίκη αναβλήθηκε, στις 3 το απόγευμα, λόγω παρέλευσης ωραρίου κι αφού οι υποθέσεις που προηγήθηκαν διήρκησαν παραπάνω, από ό,τι υπολογιζόταν.

Η δίκη, που έχει αναβληθεί πέντε φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο και συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου 2015.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε τα εξής: «Είναι μία υπόθεση για την οποία σύρομαι εδώ και τέσσερα χρόνια, ελπίζω να δικαιωθώ και η να κάνει το χρέος της. Πρόκειται για ένα προϊόν υποκλοπής, όπου έχει γίνει μία επιλεκτική μαγνητοφώνηση και συρραφή των λεγομένων μου. Είναι εξωγενείς παράγοντες κι επιχειρηματικοί και πολιτικοί κύκλοι αυτοί που έκαναν τη συρραφή για να με κατηγορήσουν και να με διαβάλουν».

Σκηνές “απείρου κάλλους”, με ύβρεις Μπέου

Απίστευτες εκφράσεις εκστομίθηκαν από τον Δήμαρχο , κατά την παρουσία του στο ΙΑ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο, επιτιθέμενος φραστικά στον δημοσιογράφο, Άρη Ασβεστά και τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος είπε στον Άρη Ασβεστά, την που συνομιλούσε με τον μάρτυρα της υπόθεσης, Κύρο Βασάρα: «Να και ο κύριος Ασβεστάς. Ήρθε εδώ να τα γράψει όλα, να τα έχει στο αρχείο του. Τέσσερα χρόνια μου γράφουνε τα μουν@πανα. Γράφουν ότι θα πάω φυλακή, @μώ τα τους, @μώ. Τα πατσαβούρια! Αυτή είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία. Πήγανε και τον δείρανε κιόλας οι …αλήτες»!

Χωρίς να απαντήσει στο παραμικρό, ο Άρης Ασβεστάς βγήκε από το κτίριο, όπου πλησίασε τον έτερο μάρτυρα της υπόθεσης, Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο Αχιλλέας Μπέος τον ακολούθησε έξω από το κτίριο και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «Έτσι κύριε Πιλάβιε, κάντε δημόσιες μ΄ αυτούς».

Την που εξελίσσονταν οι παραπάνω σκηνές, όλοι οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Δήμαρχο , προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, μεταξύ αυτών και η του, Κασσιανή Μιχαλοπούλου, που επαναλάμβανε αγχωμένη «μαζεύτε τον, μαζεύτε τον», με τον Μπέο να της απαντάει ότι «το παράπονό μου βγάζω, με τον τρόπο που ξέρω εγώ».

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση