Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναταραχή στη Ν. Ιωνία για την καταστροφή του πάρκου απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Αναταραχή στη Ν. Ιωνία για την  καταστροφή του πάρκου απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Αναταραχή στη Ν. Ιωνία για την καταστροφή του πάρκου απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Για καταστροφή του υ απέναντι από το καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή Βόλου, περίοικοι και η μείζονα αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια προκειμένου να λειτουργήσει εκεί το παζάρι.

Όπως μαρτυράει ο φακός έχουν καταστραφεί ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, φωτιστικά, το δίκτυο αυτόματου ποτίσματος, δέντρα, φυτά και κράσπεδα.

Σύμφωνα με περιοίκους, αφαιρέθηκαν 36-40 φωτιστικά, κόπηκαν 26 μεγάλες μουριές, 15 περίπου , ευκάλυπτοι, ακακίες και πικροδάφνες.

DSCN5367

Η επιχείρηση ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο με το κόψιμο των φωτιστικών και όπως είπε κάτοικος της περιοχής ειδοποιήθηκε η ασφάλεια, θεωρώντας ότι τα έκοψαν ΡΟΜΑ για να τα πουλήσουν για σίδηρο.

Οι ίδιοι πρόσθεσαν ότι και χθες απομακρύνθηκαν 5-6 κολώνες φωτισμού και ότι στις σημερινές παρεμβάσεις ήταν παρών ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας .

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι όλα τα φυτά και τα δέντρα καταστράφηκαν , ενώ είχαν φυτευτεί το 2003 ενόψει της Ολυμπιάδας του 2014 και έκτοτε ποτίζονταν και καθαρίζονταν και ήταν χαρά Θεού, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Στο σημείο βρέθηκαν οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Ι. Μολοχίδης (που ειδοποιήθηκε από κατοίκους) Κ. Γαρς , καθώς και ο πρώην αντιδήμαρχος Μπάμπης Τσαμπάζης, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο και σταμάτησε να δει τι συμβαίνει.
Όπως ανέφερε ο κ. Γαρς στο πάρκο δίπλα στο η δημοτική αρχή θέλει να ξηλώσει τα πάντα για να χωροθετήσει εκεί το παζάρι και πρόσθεσε: «πρόκειται για δημοτική περιουσία που καταστράφηκε, ενώ υπήρχαν κηπάρια με φυτά και δεντροστοιχίες.»

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι σήμερα συνεχίζονταν η καταστροφή με εκσκαπτικό μηχάνημα παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου , χωρίς να υπάρχει σχετική άδεια της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και συμπλήρωσε ότι
το Σάββατο ξηλώθηκε ο και ότι καταστράφηκε το δίκτυο αυτόματης άρδευσης , γιατί εμπόδιζαν στο στήσιμο παραγκών για το παζάρι.

Τέλος ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου τόνισε ότι πρέπει να παρέμβει άμεσα ο , δεδομένου ότι πρόκειται για φθορά δημοτικής περιουσίας.

DSCN5353DSCN5354

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση