Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αναστολή των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ
Αναστολή των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ

Αναστολή των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ

Αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ έπειτα από την εμπρηστική σε βάρος του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργου Μπίκα.

Η απόφαση θα επανεξεταστεί μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς που καρεψε το σπίτι του αρχιδιαιτητή στη Χαλκιδική.

Η απόφαση για την αναστολή των πρωταθλημάτων ελήφθη σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της και της στην Ελλάδα, Κώστα Κουτσοκούμνη.

Η σχετική ανακοίνωση:«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την .

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της ς των αιτίων της πυρκαγιάς από την , οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των / στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ς) και τον είχαν απειλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση