Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναστολή της απόφασης που τον έθεσε σε αργία ζητεί ο Αχ. Μπέος
Αναστολή της απόφασης που τον έθεσε σε αργία ζητεί ο Αχ. Μπέος

Αναστολή της απόφασης που τον έθεσε σε αργία ζητεί ο Αχ. Μπέος

Στο Συμβούλιο της Επικρτείς προσέφυγε ο Αχιλλέας Μπέος ζητώντας να ανασταλεί η της αποκεντρωμένης ς Θεσσαλίας που τον έθεσε σε αργία λόγω των ποινικών του εμπλοκών. Στην του υποστηρίζει οτι η εν λόγω είναι αντισυνταγματική και παράνομη.

Ο Αχιλλέας Μπέος μαζί με άλλα 84 άτομα θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τις 15 Απριλίου 2016 για την υπόθεση με τα παράνομα στοιχήματα και τους στημένους αγώνες. ια την παραπομπή του σε δίκη έχει καταθέσει αναφορά στον Αρειο Πάγο με βάση την οποία διενεργείται ποινική και πειθαρχική για τον εισαγγελέα που χειρίστηκε την υπόθεση των στημένων.

Στην και την αίτησή του ο Αχ. Μπέος υποστηρίζει ότι η θέση του σε αργία παραβιάζει τον πυρήνα του τεκμηρίου της αθωότητας, ενώ ζητεί ακόμη να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης ς Θεσσαλίας.

Η αιφνίδια παύση της άσκησης των καθηκόντων του δημάρχου, επισημαίνει ο Αχ. Μπέος στην προσφυγή του, ” θα επιφέρει μετά βεβαιότητος ένα καίριο και ανεπανόρθωτο πλήγμα στην δημόσια εικόνα του ως δημάρχου, ενώ θα λειτουργήσει μειωτικά ως προς την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν την υποψηφιότητά του και την προσωπικότητά του οι χιλιάδες των ψηφοφόρων στον Βόλο». Την ίδια στιγμή, δημιουργείται η εντύπωση και η πεποίθηση ότι είναι πράγματι ένοχος για τα αδικήματα που άδικα του αποδίδονται, προσθέτει ο κ. Μπέος.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση